Κάνοντας την Αφοσίωση στο Σατανά

«Aν είχα όσες ψυχές όσες και τ’ αστέρια, θα τις έδινα όλες στον Μεφιστοφελή!»
– Δρ. Φάουστ

Παρακαλώ να διαβάσετε τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας.

Τι συμβαίνει όταν κάνω μια επίσημη αφοσίωση στο Σατανά;

Ο Σατανάς προσέχει τα δικά του άτομα. Ο Σατανάς μας δίνει εσωτερική δύναμη και γινόμαστε πολύ ισχυροί στο πνεύμα. Αντίθετα με τις θρησκείες της δεξιάς ατραπου, όπου οι αφοσιωμένοι προσεύχονται για πάντα και ψάχνουν τον θεο τους, ο Σατανάς έρχεται σε εμάς από μόνος του. Πολλές φορές, μπορούμε να τον νοιώσουμε. Όταν είμαστε πεσμένοι, όταν έχουμε ανησυχίες και όταν αντιμετωπίζουμε προβλήματα έρχεται να μας προσφέρει καθοδήγηση.

Μας βάζει στη σωστή γραμμή και μας κατευθύνει προς αυτό που χρειάζεται να κάνουμε για να είμαστε συγκεντρωμένοι και ευτυχισμένοι.

Η βάση του Πνευματικού Σατανισμού είναι η ολοκλήρωση του έργου του Σατανά για την ανθρωπότητα. Αυτός είναι ο στόχος της Θέωσης και επιτυγχάνεται μέσω του Διαλογισμού Ισχύος. Αυτή την εποχή, η Ανθρωπότητα είναι σε πολύ χαμηλό πνευματικό επίπεδο. Όταν ξεκινάμε να κάνουμε διαλογισμό, παρατηρούμε έντονες θετικές αλλαγές στην ζωή μας. Ο Σατανάς και οι Δαίμονες του (Οι Πραγματικοί Θεοί) μας προσέχουν και μας προστατεύουν καθώς μεταμορφωνόμαστε και αποκτάμε προσωπικη δύναμη. Με τον Σατανά, έχουμε προστασία που δεν έχουν οι άλλοι. Μπορούμε να αναπτύξουμε τις δυνάμεις του μυαλού και της ψυχής μας όσο επιθυμούμε. Για τους υπόλοιπους, αυτό μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνο.

Ο Σατανάς μας δίνει επίσης γνώση. «Κατευθύνω στο σωστό δρόμο χωρίς κάποιο βιβλίο».
Καθως μεταμορφωνόμαστε και αναπτυσσόμαστε, οι ζωές μας αλλάζουν προς το καλύτερο και γινόμαστε πολύ πιο ευτυχισμένοι. Μαθαίνουμε μέσω του Σατανά πως να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής και της μοίρας μας, αντί να είμαστε υπό το έλεος του πεπρωμένου. Μαθαίνουμε να θεραπεύουμε τον εαυτό μας και να πραγματοποιούμε τις επιθυμίες μας, χρησημοποιώντας τις δυνάμεις του μυαλού και της ψυχής μας.

Για να κάνουμε την αφοσίωση, πραγματοποιούμε μια επίσημη τελετή. Αυτό γίνεται με την ελεύθερη βούλησή μας. Κάνουμε μια επιλογή, σε αντίθεση με το να μας κουβαλήσουν σε μια Χριστιανική εκκλησία και να απαγγέλλουμε κονσερβοποιημένες προσευχές (κλεμένες και διαστρεβλωμένες από μάντρα της Ανατολής) μπροστα σε ένα μάτσο ηλίθιους.

Με γνώση και έρευνα, μπορούμε να αποδείξουμε χωρίς αμφιβολία ότι ο ναζωραίος, «ιεχωβάς» και οι όμοιοί τους, είναι όλοι πλασματικοί χαρακτήρες, κλεμμένοι και προερχόμενοι απο διαστρεβλωμένες έννοιες, με σκοπό την αφαίρεση κάθε πνευματικής γνώσης έτσι ωστε μόνο καποιοι «επίλεκτοι» να μπορούν να κυριαρχήσουν στο κόσμο χρησημοποιώντας τις δυνάμεις του μυαλού. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτειτε τη σελίδα Εκθέτοντας τον Χριστιανισμό (στα αγγλικά)

Επειδή πάρα πολλοί έχουν κατηχηθεί βίαια με αυτούς τους χαρακτήρες και ότι αντιπροσωπεύουν (τους Εχθρούς του Σατανά), τους αποκηρύσσουμε οριστικά στη τελετή αφοσίωσης. Αυτό αποδεικνύεται ότι είναι ψυχολογικά υγιές και απελευθερωτικό.

Το τελετουργικό μύησης είναι πολύ προσωπικό, εκτός και αν αποφασίσετε να συμμετέχουν και οι φίλοι σας, ή αν τη πραγματοποιήσετε πολλά άτομα μαζί.

Θα χρειαστείτε:

 • 1 κερί ή παραπάνω, χρώματος μαύρου, μπλέ ή κόκκινου (όσα θέλετε)
 • Μια αποστειρωμένη βελόνα ή ξυραφάκι
 • Ένα καθαρό φύλλο χαρτί, αρκετά μεγάλο για να γράψετε την παρακάτω προσευχή
 • Ένα στυλο χωρίς μελάνι για να υπογράψετε το όνομα σας με αίμα (βάζοντας την μύτη του στυλό στο αίμα σας)

Γράψτε την ακόλουθη προσευχή:

Ενώπιον του παντοδύναμου και άφατου Θεού Σατανά/Εωσφόρου και υπό τη παρουσία όλων των Δαιμόνων της Κολάσεως, που είναι οι Αληθινοί και Πραγματικοί Θεοί, Εγώ ο/η (γράψτε το πλήρες όνομά σας) αποκηρύσσω οποιαδήποτε και όλες τις υποταγές του παρελθόντος. Αποκηρύσσω τον ψευδή Ιουδαιοχριστιανικό θεο Ιεχωβά, αποκηρύσσω τον άθλιο και ανάξιο υιο του Ιησού Χριστό, αποκηρύσσω το αποκρουστικό, απεχθές και σάπιο άγιο πνεύμα του.

Ανακηρύσσω τον Σατανά Εωσφόρο ως τον ένα και μοναδικό Θεό μου. Υπόσχομαι να τον αναγνωρίζω και να τον τιμώ σε όλα τα πράγματα, χωρίς επιφυλάξεις, επιθυμόντας σε αντάλλαγμα τη πολλαπλή βοήθειά του στην επιτυχή ολοκλήρωση των προσπαθειών μου.

Είναι σημαντικό να κάνετε μπάνιο πριν οποιαδήποτε τελετή, αυτό γίνεται ως ένδειξη σεβασμού. Όταν είστε έτοιμοι, μπορείτε να ανάψετε το κερί. Πάρτε τη βελόνα και τρυπήστε τον δείκτη του αριστερού σας χεριού, πιέζοντας να βγεί λίγο αίμα.

Γράψτε το όνομα σας με το αίμα.

Απαγγείλτε τη προσευχή είτε δυνατά είτε στο μυαλό σας.

Διπλώστε το χαρτί και αφήστε το να καεί στη φωτιά του κεριού. Πολλοί απο εμάς παραμείναμε και κάναμε διαλογισμό μέχρι να καεί όλο το κερί.

Στο τέλος της τελετής, κλείστε με τις λέξεις «Και έτσι ας γίνει». Και ένα μεγάλο «ΧΑΙΡΕ ΣΑΤΑΝΑ!!».


Συχνές Ερωτήσεις/Ανησυχίες:

Ερώτηση:
Μπορώ να κάνω την τελετή παραπάνω απο μια φορά;
Απάντηση:
ΟΧΙ! Οι Σατανικές τελετές είναι πραγματικές και δεσμευτικές. Η τελετή θα πρέπει να γίνει μόνο ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

Ερώτηση:
Έκανα την τελετή. Ίσα-ίσα που κατάφερα να βάλω λίγο αίμα στο χαρτί, παραμένει έγκυρη η τελετή;
Απάντηση:
ΝΑΙ!! Η ποσότητα του αίματος δεν έχει σημασία, είναι απλά ενδεικτική. Αυτό που έχουμε στην καρδιά μας και οι προθέσεις που έχουμε, είναι πολύ πιο σημαντικό από τη ποσότητα του αίματος στην υπογραφή μας.

Ερώτηση:
Μπορώ να αντιστρέψω την τελετή στο μέλλον;
Απάντηση:
Οι Σατανικές τελετές, αντίθετα με τις τελετές των άλλων θρησκειών, είναι πραγματικές και μόνιμες. Έλαβα έναν πολύ μικρό αριθμό ανθρώπων που ήταν σε σύγχυση και παρενοχλούνταν απο χριστιανούς. Ένα άτομο έκανε μια αντίστροφη τελετή και ο Σατανάς τον εγκατέλειψε. Πλήρως. Ο Σατανάς δεν ζορίζει κανέναν.
Οι χριστιανοί εξαπατούνται. Πιστεύουν ότι ο «Θεος» τους «Αγάπα» και «Συγχωρεί». Στη πραγματικότητα, αυτό το τέρας είναι ένας μοχθηρός, γεμάτος μίσος εχθρός της ανρθωπότητας. Όταν κάποιος είναι με τον Σατανά, βρίσκεται πάντα υπό τη προστασία του. Προσέχει για εμάς και μπαίνουμε σε μια νέα ζωή όπου δεν έχουμε τις ανησυχίες που υπομένουν οι άλλοι. Τα πράγματα δεν είναι τέλεια, αλλά είναι πάντα πολύ καλύτερα. Ο Σατανάς δεν τιμωρεί τους ανθρώπους που τον απορρίπτουν, απλά τους παρατάει και αυτοί μένουν μόνοι τους να υποστούν τα βασανιστήρια του εχθρού.

Αυτοί οι άνθρωποι μου έγρραψαν μετά απο μερικούς μήνες, παρακαλούσαν τον Σατανά τους ξαναδεχτεί. Ο εχθρός δεν έκανε απολύτως τίποτα για αυτούς. Όλοι ήταν εξαιρετικά μετανιωμένοι που έφυγαν και ήταν πολύ απογνωσμένοι να επιστρέψουν.

Ερώτηση:
Είμαι ανήλικος/η και οι γονείς μου θα μου προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα αν με πιάσουν να κάνω μια Σατανική Τελετή.
Απάντηση:
Αν δεν υπάρχει κανένας απολύτως τρόπος να κάνετε την τελετή χωρίς να θέσετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο, μπορείτε να την κάνετε στον αστρικό ναό σας.
Μπορείτε να κάνετε την παραπάνω τελετή όταν είστε μεγαλύτεροι. Κάνοντας την αφοσίωση στο αστρικό επιπεδο είναι εξίσου έγκυρο με το φυσικό πεδίο. Ο Σατανάς δείχνει κατανόηση προς τους εβήβους που εξαναγκάζονται να αποδεχτούν το Χριστιανισμό ενόσω ζούν στο σπίτι και είναι ανήλικοι.

Ερώτηση:
Είμαι ανήλικος/η, ζω σε χριστιανικό σπίτι και οι γονείς μου με αναγκάζουν να πηγαίνω στην εκκλησία και να λαμβάνω μέρος στα χριστιανικά μυστήρια. Μπορώ ακόμα να κάνω την αφοσίωση; Θα νευριάσει μαζί μου ο Σατανάς;
Απάντηση:
Ναι, μπορείτε ακόμη να κάνετε την τελετή. Ο Σατανάς κατανοεί. Εφόσον του είστε πιστός με την καρδιά σας, δεν θα είναι ποτέ νευριασμένος μαζί σας. Όσοι είστε κάτω των 18 δεν είστε ελεύθεροι. Δεν υπάρχει ανάγκη να αποκαλύψετε σε κανένα τη πίστη σας στο Σατανά. Αυτό που έχετε στην καρδιά σας είναι σημαντικότερο από οτιδήποτε άλλο. Ο Σατανάς μας συμβουλέυει στο βιβλίο Αλ-Τζιλβαχ να μην αποκαλύπτουμε τη θρησκεία μας στους άλλους αν θα μας προκαλέσει κακό με οποιονδήποτε τρόπο, αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους εφήβους. Απλώς αποκηρύξτε τον χριστιανικό «Θεο» στο μυαλό σας αν σας αναγκάσουν να λάβετε μέρος σε οποιαδήποτε τελετή. Ο Σατανάς κατανοεί πως το να αποκαλύψουν τη πίστη τους σε αυτόν μπορεί να είναι άκρως επικίνδυνο, και σε κάποιες περιπτώσεις ακομά και απειλητικό για τη ζωή των εφήβων που ζουν σε χριστιανικα σπίτια.

82 thoughts on “Κάνοντας την Αφοσίωση στο Σατανά

 1. Είμαι ανήλικη και μένω με τους γονεις μου, πιστεύω στον σατανά αλλά δεν εχω καθόλου εξοπλισμό για να κάνω οποιαδήποτε τελετή (και να είχα αν τα έβρισκαν οι γονεις μου θα με καιγανε) τι μπορω να κάνω?

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • Καταρχάς η σιωπή είναι χρυσός. Κατά δεύτερον όλος ο εξοπλισμός είναι προαιρετικός. Κατά τρίτον μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε τελετή στο αστρικό πεδίο. Οραματίζεσαι την όλη τελετή σαν να την έκανες πραγματικά, αλλά μέσα στο μυαλό σου. Ο Σατανάς δείχνει κατανόηση.

   Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Την αφιερωση της ψυχης μου στον σατανα την εχω κανει εδω και αρκετο καιρο αλλα εχω ακουση οτι για να ολοκληρωθεις στον σατανισμο πρεπει να κανεις και ενα συμβολαιο, που μπορω να βρω αυτο το συμβολαιο? μπορειτε να μου το παραθεσετε?

  Μου αρέσει!

  • Δεν γνωρίζω κάτι σχετικό με συμβόλαιο. Το νόημα της αφοσίωσης είναι να μπεις υπό την προστασία του Σατανά και να έχεις καθοδήγηση για να αναπτυχθείς στο μέγιστο δυνατό. Η τελετή αφοσίωσης αρκεί καθώς όλοι μας αυτό έχουμε κάνει. Δεν χρειάζεται κάτι επιπλέον.

   Αρέσει σε 1 άτομο

  • Κάθε στάδιο στην αφοσίωση είναι απαραίτητο για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Είχα κι εγώ την ίδια δυσκολία η οποία με απέτρεπε να προχωρήσω. Μετά από καιρό βρήκα το θάρρος και το έκανα. Ο χρόνος αυτός ήταν απαραίτητος για να ξεπεράσω τους φόβους μου. Εάν θέλεις να το κάνεις πραγματικά, θα τα καταφέρεις κι εσύ.

   Μου αρέσει!

  • Ακριβώς! Αλλά υπενθυμίζω ότι σε κάθε περίπτωση δεν ξεχνάμε ποτέ να απευθυνόμαστε στους Δαίμονες με σεβασμό!

   Η αφοσίωση είναι για να αποδεχτούμε την προστασία του Πατέρα Σατανά και να έχουμε την απαραίτητη ασφάλεια για να αναπτυχθούμε και να εξελιχθούμε.

   Οι περισσότεροι Πνευματικοί Σατανιστές ένιωσαν τους Δαίμονες κοντά τους από την πρώτη στιγμή της αφοσίωσής τους. Κάποιοι τους είδαν, κάποιοι τους άκουσαν, κάποιοι τους αισθάνθηκαν. Ο καθένας είχε τη δική τους ξεχωριστή εμπειρία.

   Μου αρέσει!

 3. Εκανα την τελετή, ομως εγραψα μονο το βαπτιστικό μ όνομα χωρις το επώνυμο πειραζει? την ωρα που έκαιγα το χαρτί ένιωσα μια ανατριχίλα στο σβέρκο μου κι σε ολο μου το σωμα… το βραδυ που κοιμομουν ενιωσα σαν κατι να με αγγίζει στην πλατη μου ξυπνησα κι δεν ειδα κανεναν… το κερι που εκαψα δεν αφησε καθολου υπολείμματα…
  τι σημαινουν ολα αυτα?

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Θελω να σας πω κατι την Πεμπτη εκανα την τελετη αφοσιωσης ομως εκανα πολλα λαθοι στο τελος (δεν ειπα την προσευχη , φοβηθηκα μην πεσει το χαρτι και καψει την βιβλιοθηκη μου οποτε δεν καεικε ολοκληρο και πεταξα αυτο που απεμεινε ,μιλησα στη χριστιανη μανα μου που γυρισε νωρις απο τη δουλεια και ρωταγε συνεχεια τι κανω φυσικα της απαντησα ψεματα και δεν εκλεισα την τελετη με χαιρε Σατανα .)Θα εχει θυμωσει μαζι μου ο Σατανας πειτε μου ?τι πρεπρι να κανω τωρα ?Επισης παρατηρω μια μικρη κακοτυχια απο τοτε .Σας παρακαλω βοηθηστε με πιστευω στον σατανα ,τον σεβομαι και τον εκτιμω
  πειτε μου τι κανω δε θελω να ειναι θυμωμενος μαζι μου .Απο εκεινη την μερα δε μιλησα μαζι τουυ ουτε με κανενα δαιμονα (γιατι φοβαμαι μην ειναι θυμωμενοι ) τι να κανω.

  Μου αρέσει!

  • Κανένας Θεός δεν είναι θυμωμένος μαζί σου. Οι Θεοί καταννοούν.

   Αυτά τα οποία σκέφτεσαι πηγάζουν από τα χριστιανικά κατάλοιπα (ότι ο ψεύτικος θεός θα σε τιμωρήσει). Μην επιτρέπεις στον φόβο να σε κυριεύει και μην αυθυποβάλεσαι ότι έκανες κάτι λάθος.

   Από τη στιγμή που σέβεσαι τους Θεούς και εκτέλεσες την τελετή αφοσίωσης με τον δικό σου τρόπο. Είσαι πλέον αφοσιωμένος!

   Καλως ήρθες αδελφέ μου στην οικογένειά μας! Μη διστάζεις να επικοινωνήσεις με τον Πατέρα Σατανά και μή διστάζεις να επικοινωνήσεις με τους Θεούς μας. Να νιώθεις υπερήφανος!

   Μου αρέσει!

 5. Καταρχάς καλησπερα.. μολις εκανα την τελετη αφοσίωσης στον πατερα αλλα δεν ηταν δυνατον να ειμαι μονη μου και να το.κανω καθως ο μικροτερος αδερφος μου ηταν στο δωματιο (μιλουσε σε κληση με εναν φιλο του και δεν εδινε σημασια του ειπα πως απλα ηθελα απλα να καψω ενα χαρτι..) Γενικα δεν εχω την δυνατοτητα να κανω οτι θελω μιας και ειμαι ανήλικη *δυστυχώς* και σπανίως λείπουν οι δικοί μου απο το σπίτι.. καθ’όλη τη διάρκεια της τελετης δεν ενιωσα τιποτα φταιει μηπως η παρουσια και αλλου ατομου και δεν μετρησε σα κανονικη τελετη? Α και επισης φυλαξα τις σταχτες πρεπει να τις κανω κατι επειτα απο τη τελετη? Με εκτιμηση Ηλεκτρα

  Μου αρέσει!

  • Α επισης βιαστηκα να κανω την τελετή και δεν περιμενα να φύγει ο αδερφος μου απο το δωμάτιο..επειδη σημερα ειναι Δευτέρα και ηταν η κατάλληλη ωρα (πλανητική ωρα της Αφροδιτης,που ειναι ο πλανητγς του σατανα αλλα επισης προσεξα να ειναι η μερα του..γενικα εχω θεμα με τις λεπτομέρειες)

   Μου αρέσει!

  • Καλησπέρα Ηλέκτρα. Η τελετή ισχύει. Από τη στιγμή που δεν σας διακόπτουν, δεν παίζει ρόλο η παρουσία άλλων ατόμων.

   Θα συμβούλευα όμως να προσέχετε ποιος βλέπει τις τελετές σας για να μην σας μαρτυρήσει στους γονείς σας. Η σιωπή είναι χρυσός.

   Τις στάχτες μπορείτε να τις πετάξετε, δεν παίζουν ρόλο.

   Εάν δεν έχετε δυνατότητα για απομόνωση, κάντε τους διαλογισμούς σιωπηλά στην τουαλέτα, ή στο κρεβάτι την ώρα που κοιμούνται όλοι. Ο Πατέρας Σατανάς και οι Δαίμονες δείχνουν κατανόηση.

   Μου αρέσει!

  • Ηλέκτρα ούτε εγώ ένιωσα κάτι την ώρα της τελετής και αν διαβάσεις τα προηγούμενα σχόλια έκανα πολλά λαθοι!Όμως δεν είναι τόσο σημαντική η εκτέλεση της τελετής αλλά η πρόθεση !Ο Σατανάς και οι Δαίμονεςβ δίνουν μεγάλη σημασία στις προθέσεις μας οπότε αφού είχες την πρόθεση να κάνεις Μια τέτοια τελετή θα σε δεχθούν στην οικογένεια Όπως και να έχει!Τουλάχιστον με εμένα έτσι έκαναν.Μάλιστα εμένα η φύλακας δαίμονας μου η Byleth μου έδωσε καιβσυγχαρητήρια τόλμησα να κάνω κάτι τέτοιο!!Επί την ευκαιρία καλώς ήρθες στην οικογένεια Ηλέκτρα!!

   Μου αρέσει!

 6. Ζω σε μια οικογενεια χρηστιανων, τελειως θρησκοι.
  Εχουν αρχισει να καταλαβαινουν οτι δεν πολυ πιστευω στους θεους τους και με τραβολογαν σε εκκλησιες, στο δωματιο μου βαζουν μερικες φορες εικονες και αν τις βγαζω γινεται ο χαμος. Δεν μπορω να κανω και πολλα πανω σε αυτο το θεμα μιας που ειμαι και ανηλικη. Θα υπαρξει προβλημα με τις εικονες αφου κανω την τελετη; Επισης πειραζει αν την τελετη την κανω καπου εξω;

  Μου αρέσει!

  • Ο Σατανάς και οι Δαίμονες δείχνουν κατανόηση σε τέτοια θέματα, μην ανησυχείς, ούτε να νιώθεις άσχημα. Σε τέτοιες περιπτώσεις η σιωπή είναι χρυσός. Δεν χρειάζεται να χάνεις τον χρόνο σου προσπαθώντας να εξηγήσεις στην οικογένειά σου τα πιστεύω σου.

   Φυσικά και μπορείς να κάνεις την τελετή κάπου έξω, αλλά να προσέξεις να μην σε διακόψει κάποιος και να έχεις απομόνωση.

   Τις εικόνες, μπορείς να βεβηλώσεις με τον δικό σου τρόπο. Μερικοί τρόποι είναι φτύνοντας, βλασφημώντας, χαράσσοντας μικρούς ρούνους (hagalaz, isa, thurisaz) σε σημεία που δεν φαίνονται.

   Οι εικόνες και η βίβλος δεν έχουν καμία εξουσία, ούτε η εκκλησία ούτε οι χριστιανοί ιερείς. Όταν σε αναγκάζουν να πηγαίνεις στην εκκλησία, να φροντίζεις να καθαρίζεις την αύρα σου και να ενισχύεις την προστασία σου.

   Επειδή οι χριστιανοί δεν έχουν καμία πνευματικότητα, δεν προσέχουν την αύρα τους και τις ενέργειές τους. Ενεργειακά/Πνευματικά, είναι σαν να είναι λερωμένοι με σκατά. Οπότε να φροντίζεις να καθαρίζεσαι σε κάθε επαφή που έχεις μαζί τους. Ακόμα και όταν στέκεσαι κοντά τους.

   Εάν σε αναγκάζουν να πηγαίνεις σε εκκλησία (μη διαμαρτύρεσαι εμφανώς, καθώς δεν έχει νόημα όσο είσαι ανήλικη) αλλά μπορείς κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους, να καταριέσαι τους ιερείς ψέλνοντας σιωπηλά (από μέσα σου) ρούνους και κατάρες. Είναι αστείο να βλέπεις τους ιερείς να χάνουν τα λόγια τους και να ξεχνάνε τι ήθελαν να κάνουν. Είναι τόσο αδύναμοι πνευματικά και ανίκανοι να αντιληφθούν τι γίνεται.

   Μου αρέσει!

 7. Καλησπέρα..θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθείσετε..βρήκα σε ένα site πρίν βρώ το δικό σας..
  Για το πως θα γίνεις παιδί του Σατανά…και πως να «πουλήσεις» την ψυχή σου σε αυτόν με ανταλλάγματα…η διαδικασία ήθελε 3 μέρες..θα σας πω στο περίπου τι έπρεπε να κάνω… Την 1 έπρεπε να απαρνηθείς την θρησκεία που πίστευες την 2 δεχόσουν τον Σατανά κ την 3 έκανες την συμφωνία σου υπογράφοντας με το αίμα..είχε προσευχές και λόγια στα λατινικά και στα ενωχικά…με τα κεριά τους ήταν κομπλέ που λέμε…την έκανα την τελετή κάθε βράδυ την ίδια ώρα..ένοιωσα κ της 3 μέρες ανατριχίλα οταν τελείωνα μετα όμως τίποτα… Την 4 μέρα το πρωί με πείρε τηλέφωνο ο γιός μου και μου είπε στα ξαφνικά οτι δεν θέλει να φορέσει ξανά σταυρό και τον έβγαλε..πρίν κάνω την τελετή κατέβασα τις εικόνες που είχα… οτι χριστιανικό βιβλίο είχα και τα έκρυψα ώστε οποιος με επισκεφθείτε να τα χω πρόχειρα να τα δουν..γιατί λογο δουλειάς πρέπει να λέω οτι είμαι χριστιανός ωστε να μην εχω προβλήματα..θέλω να ρωτήσω..πως ξέρουμε οτι πέτυχε η τελετή?Γιατί εκτός οτι δεν μου κάνει αίσθηση να κάνω πλέον το σταυρό μου όπως παλιά…δεν έχει αλλάξει κάτι εδω κ ενα μήνα περίπου που έχω κάνει την τελετή! Ισχύει όλο αυτό με το συμβόλαιο που δίνεις την ψυχή σου στον Πατέρα Σατανά με τα ανταλλάγματα που θες? σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων..

  Μου αρέσει!

  • Δεν «πουλάμε» την ψυχή μας. Την αφιερώνουμε. Είναι σαν να δηλώνουμε σε ποιο στρατόπεδο είμαστε. Υπερ ποιου μαχόμαστε.

   Ο Πατέρας Σατανάς δεν ζητάει ανταλλάγματα. Δεν αγοράζει κάτι. Είναι εδώ και μας δίνει γνώση. Εμείς από τη μεριά μας αξιοποιούμε αυτή τη γνώση και εργαζόμαστε (υλικά και πνευματικά) για να βελτιωθούμε ως άνθρωποι.

   Δεν ξέρω τι όρκο έλεγε εκείνο site, αλλά εάν μιλούσε για ανταλλάγματα θα ήμουν αρκετά σκεπτικός. Δείτε και σε αυτόν τον ιστότοπο την τελετή Αφοσίωσης και συγκρίνετε τα κείμενα. Εάν μετά από αυτό νιώθετε κάποια αμφιβολία εκτελέστε την τελετή αφοσίωσης που υπάρχει σε αυτόν τον ιστότοπο.

   Τα σημάδια και αυτά που νιώθετε σίγουρα ακούγονται ξεχωριστά και είναι πολύ θετικά δείγματα.

   Το ότι βρισκόσαστε σε αυτόν τον ιστότοπο, πιστεύουμε ότι είναι γιατί χρειάζεται να διαβάσετε περισσότερα για τον Σατανισμό. Διαβάστε όσες περισσσότερες πληροφορίες θέλετε σε αυτόν τον ιστότοπο. Και θα προτείναμε να ξεκινήσετε καθημερινούς διαλογισμούς. Οι διαλογισμοί είναι η εξάσκηση του μυαλού και της ψυχής.

   Στον Σατανισμό τίποτα δεν γίνεται με αύτοματο τρόπο, ούτε μας χαρίζονται πράγματα, ούτε «πουλάμε» τη ψυχή μας για να πάρουμε αντάλλαγμα. Μας δίνεται η γνώση και εμείς οι ίδιοι εργαζόμαστε και βελτιωνόμαστε. Οι Δαίμονες και ο Σατανάς μας προστατεύουν μέχρι να γίνουμε δυνατοί και να μπορούμε να προστατεύσουμε οι ίδιοι τον εαυτό μας.

   Μου αρέσει!

 8. Καλημερα σας εχθες εκανα την συμφωνια με τον σατανα. Δεν ενιωσα τιποτα. Φοβαμαι μηπως η τελετη δεν εισακουστηκε. Το σπιτι μας ειναι γεματο εικονες και χριστιανικα βιβλια. Οι γονεις μου ειναι πολυ θρησκοι. Απο μικρα μας εκβιαζαν για να παμε στην εκκλησια. Μας εκρυβαν κρεατα και τυρια τις τεταρτες και παρασκευες και αλλα τετοια τρελά. Οπως σας ειπα εκανα την συμφωνια και ζητησα καποια πραγματα ποτε θα τα λαβω? Ποτε θα νοιωσω την αυρα του σατανα? Ειναι πολυ σημαντικο για εμενα τοσα χρονια εχω περασει πολυ δυσκολα με τους γονεις μου και την καταραμενη θρησκεια τους. Τι να κανω για να με δεχθει ο σατανας εξ ολοκληρου? Να σημειωθει οτι ειμαι ανηλικη. Ευχαριστω εκ των προτερων!

  Μου αρέσει!

  • Συγχαρητήρια Ιωάννα. Καλως ήρθες. Η τελετή ισχύει και είναι έγκυρη.

   Υπάρχουν κάποιοι αδελφοί και αδελφές που δεν είναι αρκετά ευαίσθητοι πνευματικά δεν κατάφεραν να νιώσουν κάτι διαφορετικό στην τελετή αφοσίωσης. Ο Σατανάς μας αποδέχεται όλους.

   Διαβάστε τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο. Ξεκινήστε να κάνετε καθημερινά τους βασικούς διαλογισμούς (αναπνοή και ενέργεια). Σταδιακά θα αρχίσετε να αισθάνεστε περισσότερα πράγματα με πνευματικό τρόπο.

   Μου αρέσει!

 9. Καλημέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι. Λοιπόν, 1ον πούλησα τη ψυχή μου στο Πατέρα Σατανά με αντάλλαγμα να με κάνει καλά στην υγεία μου και να πάρει απο πάνω μου τη Σκλήρυνση κατά πλάκας που με βασανίζει χρόνια (είχα διαβάσει ότι κάνει καλά άτομα με χρόνιες παθήσεις.). 2ον δεν ήμουν σίγουρη αν το έκανα σωστά & έκανα και γω αυτό με τα 3α βράδια. Φοράω την ανάποδη 5άλφα συνέχεια γιατί έτσι έλεγε ότι πρέπει να γίνεται. Ζω σε μία καθαρά Χριστιανική οικογένεια. Έδιωξα όσες περισσότερες εικονες μπορούσα απ το δωμάτιο μου αλλά αφησα 4 γιατί δε μπορούσα να το κάνω μ όλες για το λογο που σας ανάφερα.Τα έχω κάνει μαντάρα το ξέρω. Τι με συμβουλεύετε να κάνω. Έχω τρελαθεί τελείως και δε ξέρω τι να κάνω. Ευχαριστώ.

  Μου αρέσει!

  • Να διορθώσω εδώ ότι, δεν «πουλάμε» την ψυχή μας. Αφοσιωνόμαστε στον Σατανά.

   Η πάθηση αυτή θα χρειαστεί καθημερινούς διαλογισμούς και άντληση ενέργειας από τον ήλιο και τη σελήνη. Να έχετε επιμονή και υπομονή. Οι Δαίμονες και ο Σατανάς είναι δίπλα σας να σας καθοδηγήσουν, αλλά την προσπάθεια θα την κάνετε μόνη σας.

   Η ανάποδη πεντάλφα και οποιοδήποτε άλλα σύνεργα είναι μόνο για ψυχολογικούς λόγους. Εστιάστε στο να κάνετε καθημερινά διαλογισμούς, να γυμνάζεστε (γιόγκα ή οποιαδήποτε άλλη άσκηση επιτρέπει η φυσική σας κατάσταση) και να αντλείτε ενέργεια από τον ήλιο.

   Διαβάστε τα άρθρα για την θεραπεία.

   Το «αντίδοτο» για την τρέλα είναι η μέθοδος και η πειθαρχία. Εστιάστε στο να κάνετε διαλογισμούς κάθε μέρα. Εάν είναι δυνατόν και πολλές φορές μέσα στη μέρα.

   Διαβάστε τα άρθρα για τους διαλογισμούς. Ο Σατανάς θα σας κατευθύνει στους διαλογισμούς που θα βοηθήσουν περισσότερο στην κατάστασή σας.

   Μου αρέσει!

   • Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σας. Θα κάνω όπως ακριβως τα λέτε..ελπίζω να τα καταφέρω.!! Θα διαβάσω τους διαλογισμούς καιπιστεύω όλα να πάνε καλά. Απλά είμαι μονη μου και πάλι φοβάμαι μηπως κάνω λάθος.!!! Τωρα θα μου πείτε που στο διάβασμα.? Όχι αλλά υπάρχουν συγκεκριμένοι ή όλους με τη σειρά.?
    σας ζάλησα συγνώμη. Και πάλι σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε.!

    Μου αρέσει!

   • Μην σκέφτεστε ποτέ ότι είσαστε μόνη. Για όλους εμάς που βρισκόμαστε σε αυτές τις σελίδες και ψάχνουμε να βρούμε την αλήθεια μέσα μας, σίγουρα οι Δαίμονες, οι Πραγματικοί Θεοί, είναι δίπλα μας και μας βοηθούν.

    Μη νιώθετε μόνη. Έχετε κάνει ήδη το πρώτο βήμα.

    Εδώ είναι μερικά άρθρα για τη Θεραπεία
    https://satanismos.wordpress.com/tag/%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%af%ce%b1/

    Μου αρέσει!

 10. Καλησπέρα, είμαι και διαβάζω και κοιτάω για τον σατανισμο περίπου ένα χρόνο τώρα και έχω αποφασίσει ότι οντος μου θελω να αφοσιωθώ στον σατανα και θα ήθελα να κάνω αυτήν την τελετή αλλά έχω ένα ερώτημα, είμαι τρανς και θελω να ξερω αν πρέπει να γράψω το όνομα που είναι στα χαρτιά κτλ ή άμα μπορω να γράψω τα επιλεγόμενα όνομα μου ?

  Μου αρέσει!

  • Να γράψετε το όνομα που έχετε επιλέξει εσείς για τον εαυτό σας. Το όνομα που νιώθετε μέσα στην ψυχή σας. Η πρόθεση μετράει πολύ περισσότερο από το τι όνομα θα γράψετε.

   Μου αρέσει!

   • Όχι. Κάποια άλλα είδη Σατανισμού θεωρούν ότι ο «Σατανάς» είναι αρχέτυπο. Κάποια άλλα είδη θεωρούν ότι ο Σατανισμός είναι το αντίθετο του χριστιανισμού. Κάποια άλλα εστιάζουν στην αρνητικότητα, στο κακό κτλ.

    Ο Πνευματικός Σατανισμός γνωρίζει ότι ο Σατανάς και οι Δαίμονες είναι πραγματικές οντότητες και εστιάζει στην ανύψωση και ενδυνάμωση της ανθρωπότητας και στον διαμοιρασμό της αλήθειας.

    Μου αρέσει!

 11. Καλησπέρα σας. Είμαι νέος στον Σατανισμό και σκοπεύω να κάνω την τελετή αφοσίωσης στον Πατέρα Σατανά, προκειμένου να ζητήσω κάποια πράγματα από τον Αυτόν στην συνέχεια (με απόλυτο σεβασμό φυσικά). Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι, ότι αφότου κάνω την τελετή αφοσίωσης στον Πατέρα Σατανά, θα πρέπει να κάνω μετά επίκληση σε κάποιο Δαίμονα και να του ζητήσω αυτό που επιθυμώ; (με απόλυτο σεβασμό προς τον Δαίμονα πάντα).

  *Να σημειώσω πως δεν σκοπεύω να » ενταχθώ» στον Σατανισμό μόνο και μόνο για να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες μου, αλλά σκοπεύω στην συνέχεια να μπω βαθύτερα στον κόσμο του πνευματισμου.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • Εξαρτάται πόσο σημαντικό είναι αυτό που θέλετε να ζητήσετε. Εάν είναι κάτι διαχρονικό (πχ. υγεία για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε και το αξίζουν) ίσως να το αναφέρετε στον Σατανά στην προσευχή σας κατά την αφοσίωση.

   Εναλλακτικά αφού ολοκληρώσετε την τελετή αφοσίωσης, όποτε νιώθετε καλύτερα εσείς, κάντε μια τελετή επίκλησης είτε στον Σατανά είτε σε έναν Δαίμονα που να σχετίζεται με το θέμα σας.

   Αρέσει σε 1 άτομο

 12. Νιωθω οτι ο σατανας ειναι αληθινος και ικανος να με κΑνει να ξεπερασω τον εαυτο μου και να γινω δυνατος πλουσιος και χωρις φοβο καθως εχω περασει δυσκολες καταστασεις και πλεον θελω να τα αφησω ολα πισω και να κανω αυτους που με χλευαζαν να με θαυμαζουν..δεν εχβ κανει ακομα τη τελετη θελω ν μαθω αν πραγματικα ο σατανας θα πραγματοποιεισει τα θεληματα μου

  Μου αρέσει!

  • Μανο Ο σατανάς ή και ο φύλακας δαίμονας σου μπορεί μέχρι να αποκτήσεις αρκετή πνευματική δύναμη να σε βοηθήσουν με διάφορα τέτοια θέματα αλλά πρέπει να μάθεις να τα κάνεις μόνος σου!Κοίτα την σελίδα τους διαλογισμούς και ρωτά τους δαίμονες( όταν βελτιώσεις τις αστρικές αισθήσεις σου) να σου πουν ποιος είναι καλύτερος τρόπος για εσένα να αναπτύξεις τις ικανότητες σου!Με το καιρό θα μπορείς να τα κάνεις μόνο σου αυτά!

   Μου αρέσει!

 13. Διαβάζω διαλογισμούς και όχι μόνο καθημερινά και προσπαθώ να έρθω σε επαφή με τον Πατέρα αλλά δεν ξέρω το τρόπο . Θέλω τόσο πολύ να μιλήσω μαζί Του, ή με κάποιον αδερφό Δαίμονα. Ακούγεται κουτό αυτό που ζητάω.? Μήπως δεν είμαι έτοιμη ακόμα να γίνει κάτι τέτοιο.?
  Συγνώμη αν σας κούρασα….

  Μου αρέσει!

  • Η πνευματική ανάπτυξη είναι κάτι που θέλει το χρόνο του. Πολλοί αδερφοί και αδερφές μας έχουν περάσει αυτή τη φάση ανησυχίας.

   Η επικοινωνία με τους Δαίμονες μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Είτε μέσω ονείρων, είτε με σημάδια, είτε με συναισθήματα, είτε με τηλεπάθεια (σκέψεις και ιδέες).

   Σε κάθε περίπτωση όμως απαιτείται ψυχραιμία και γαλήνη. Όταν κάποιος είναι σε κατάσταση ανησυχίας ή συναισθηματικά φορτισμένος είναι πιο δύσκολο να «ακούσει» τους Δαίμονες που μιλάνε μαζί του.

   Είναι σαν να ρίχνουμε ένα βότσαλο στα ταραγμένα νερά μιας λίμνης. Δεν θα ξεχωρίσει. Εάν είναι γαλήνια τα νερά, θα δούμε ξεκάθαρα τον αντίκτυπο του βότσαλου.

   Αρέσει σε 1 άτομο

 14. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω μόνη μου την τελετή. Δεν έχω εξωτερικά ερεθίσματα ή βοήθεια καθώς δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Πέρασα στο στάδιο της αποδοχής αφού όλα έχουν έρθει σαν πληροφορίες μέσα από ατραπούς μετά από μια βαθιά εθελοντική απομόνωση. Θα πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερα;

  Μου αρέσει!

  • Φυσικά και μπορείτε μόνοι σας. Οι περισσότεροι αδερφοί και αδερφές μας έκαναν μόνοι τους την τελετή. Η σχέση μας με τον Σατανά και τους Δαίμονες είναι προσωπική.

   Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι εάν είσαστε σε δημόσιο χώρο να μην σας ενοχλήσει κάποιος ή εάν συζείτε να μην σας διακόψει κάποιος στη διαδικασία της τελετής.

   Μου αρέσει!

 15. Γεια σας. Είμαι νέα σε όλο αυτό, καθώς η αφύπνιση ήρθε μέσα από βαθιά, εθελοντική απομόνωση κ αποστροφή προς οικογένεια κ οικείο περιβάλλον. Δεν υπήρχαν εξωτερικά ερεθίσματα, τουναντίον. Δεν ήξερα καν τί είναι η πεντάλφα κ τί ακριβώς εκπροσωπεί. Όλα ήρθαν σαν πληροφορίες μέσα από ατραπούς αλλά τα σημάδια προϋπήρχαν μέσα μου όπως κ η αυτοθεραπεία. Η πρώτη φιγούρα που αντίκρισα ήταν ο Θάνατος όπου κ επικεντρώθηκα, μιας κ ήταν το θέμα του αιρετικού project που δουλεύω. Τώρα ξέρω που ανήκω. Δεν ήμουν ποτέ μόνη κ ήμουν πάντα προστατευμένη. Επίσης έχω κάνει άπειρους διαλογισμούς κ συνομιλίες μαζί Του χωρίς καν να το αντιληφθώ. Έναν χρόνο μετά, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να δηλώσω πίστη αφοσίωσης κ θα το κάνω.

  Μου αρέσει!

 16. Καλησπέρα,επειδή ανάγνωσα προσεχτικά όλα τα σχόλια της συγκεκριμένης ανάρτησης θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου.Είμαι πολύ νέος στον Πνευματικό Σατανισμό και επειδή τυγχάνει να αναρωτιέμαι συνεχώς για την «Τελετή Αφοσίωσης»,θα ήθελα να μάθω περισσότερα για την επιθυμία που μπορείς να εκλάβεις από αυτήν(για εμένα προσωπικά είναι ο υλικός πλούτος-δηλαδή χρήματα για αρχή).Επειδή γενικά επικρατούν πολλές εσφαλμένες γνώμες και αντιλήψεις περί της αληθινής ουσίας του Σατανισμού(καθώς υπάρχουν πολλές θρησκείες,ιερατεία,ομάδες κ.α.) έχω γίνει πολύ σκεπτικιστής.Το πρόβλημα δεν είναι συναισθηματικό(π.χ.φόβος) ή νοητικό(προκαταλήψεις κ.α.),απλά επειδή θέλω να το κάνω σωστά οφείλω να γνωρίζω και όλες τις πληροφορίες για την εκάστοτε διαδικασία.Και για να μην υπάρξει παρεξήγηση,δεν πρόκειται να κάνω την όλη διαδικασία για να αποκτήσω μόνο αυτό που θέλω(το θεωρώ βλασφημία), απλά αναρωτιέμαι αφού την κάνεις που την κάνεις,δύνασαι να δηλώσεις και κάτι που θέλεις?Δηλαδή υπάρχει η πιθανότητα να εισακουστεί η επιθυμία σου? Υ.Σ. Έχω πολλές ερωτήσεις ακόμη αλλά η φλυαρία του λόγου μπορεί να δυσανασχετήσει τους άλλους ανθρώπους,οπότε θα αρκεστώ προς το παρόν στις άνω ερωτήσεις μου.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • Εάν νιώθετε την ανάγκη να δηλώσετε τα θέλω ή τις επιθυμίες σας στην τελετή αφοσίωσης, κάντε το. Είναι δική σας επιλογή και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σίγουρα θα εισακουστεί η επιθυμία σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πραγματοποιηθεί.

   Μην ξεχνάτε όμως ότι ο Σατανάς και οι Δαίμονες σε απόκριση της αφοσίωσής μας προσφέρουν προστασία και καθοδήγηση. Δεν είναι εδώ για να πραγματοποιούν ευχές.

   Μετά την αφοσίωση, το πιο σημαντικό είναι η προσωπική πνευματική ανέλιξη (για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με τους Θεούς)- στη συνέχεια η ανάπτυξη προσωπικής σχέσης με τους Δαίμονες και τον Σατανά- η πνευματική ενδυνάμωσή μας για να μπορεσουμε να προστατευόμαστε μόνοι μας- και από εκεί και πέρα μπορούμε μόνοι μας να πραγματοποιήσουμε αυτά που θέλουμε με την καθοδήγηση των Θεών.

   Ο Σατανάς και οι Δαίμονες δείχνουν τον δρόμο, εμείς είμαστε αυτοί που θα τον περπατήσουμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

   Αρέσει σε 1 άτομο

   • Πολύ κατατοπιστική η απάντηση σου,αλλά έχω μια ακόμη ερώτηση.Εφόσον έχω κάνει την τελετή αφοσίωσης και έκανα επίσης άλλη μια(αυτή με τις 3 διαδοχικές νύχτες) πως γνωρίζω ότι ισχύει?Δεν έχω βιώσει τίποτα πνευματικά(εκτός από κάποιες λεπτομέρειες)οπότε πως δύναμαι να το αναγνωρίσω,ότι όντως πλέον ανήκω στο «μέρος» Του?Και πιο συγκεκριμένα,για να έχω επικοινωνία-προσωπική σχέση με τους Δαίμονες και τον Άρχων Σατανά εγώ πρέπει να θέσω την αρχή,εγώ πρέπει να κινηθώ πρώτος?Και το επιτυγχάνω αυτό με τους διαλογισμούς ισχύος και τις υπόλοιπες «τεχνικές» που αναφέρει το μεταφρασμένο βιβλίο του «Joy of Satan»?Σαν πιο έμπειρος/η έχεις κάποιες συμβουλές που θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μου ώστε να εμπνευστώ από αυτές και να φθάσω και εγώ σε ένα τέτοιο σεβαστό επίπεδο?Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έρρωσθε!

    Μου αρέσει!

   • Η τελετή είναι επιτυχής σε κάθε περίπτωση. Κάποιοι βιώνουν ξεχωριστές εμπειρίες, κάποιοι άλλοι όχι. Το τι θα νιώσετε κατά τη τελετή αφοσίωσης δεν σημαίνει κάτι. Εξαρτάται από το πόσο ανοιχτός είναι ο καθένας σε πνευματικό επίπεδο. Κάποιοι είναι πνευματικά ευαίσθητοι και νιώθουν ξεχωριστά πράγματα, κάποιοι άλλοι μπορεί να βιώσουν εμπειρίες και να μην το αντιληφθούν.

    Καλώς η κακώς η πορεία του καθενός είναι μοναδική, οπότε δεν υπάρχουν και κατευθύνσεις ή οδηγίες. Η πιο σημαντική συμβουλή είναι η διαρκής μάθηση.

    Μου αρέσει!

 17. Καλησπέρα στην ομάδα . Θα ήθελα να ρωτήσω θα μπορούσα να κανό επίκληση μαζί μένα φίλο μου δικό μας εννοείτε .. θα υπαρχή κάποιο πρόβλημα και καλύτερα είναι να το κάνει ο καθένας μονός του ?? και τη θυμίαμα να χρησιμοποιήσω και πρόσφορες?

  Μου αρέσει!

 18. Καλημέρα σας. Εγώ έχω αφιερώσει τη ψυχή μου στον Πατέρα Σατανά.
  Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Θέλω να κάνω Προχωρημένη Μαγεία και αυτό που θέλω να κάνω μου γράφει ότι η Σελήνη πρέπει να είναι στον Σκορπιό ή τον Αιγόκερο. Αυτό πως μπορώ να το μάθω.? Ευχαριστώ

  Μου αρέσει!

 19. Καλησπερα σας.νεος και ακόμα δεν έχω κάνει την αφοσίωση.ειμαι πολύ κοντά στο να το κάνω και θα ήθελα να ρωτήσω πως θα φτιάξω το ναό μου.ειμαι σε ένα μικρό σπίτι που γύρω μένουν γείτονες και οι τοίχοι είναι λεπτοί.ολα ακούγονται.δεν έχω δυνατότητα να κάνω τελετή εδώ που μένω.και δεν μένω μόνος μου.ειμαι ενήλικας αλλά δεν έχω δικό μου χώρο ώστε να το κάνω.που θα φτιάξω ναο?να φύγω κ να πάω στο δάσος?να κάνω τελετή όταν θα μείνω μόνος?χωρίς κάποιον να ενοχλήσει?πιστεύω θα βρω χρόνο να κάνω την τελετή και να είμαι μόνος.ομως εδώ μέσα υπάρχουν χριστιανικά αντικείμενα.αν κάνω τελετή θα πιάσει?η αφοσίωση στον Πατέρα Σατανά για μένα είναι κάτι σημαντικό.ειμαι πρόθυμος.ομως που θα την κάνω?θα ισχύει αν δεν μιλάω δυνατά?

  Μου αρέσει!

  • Η παρουσία χριστιανικών αντικειμένων στο σπίτι μη σας προβληματίζει. Δεν έχουν καμία δύναμη. Εάν θέλετε να νιώσετε καλύτερα για τη παρουσία αυτών των αντικειμένων μπορείτε κάποια στιγμή που θα είσαστε μόνοι να τα βεβηλώσετε (φτύστε τα, βρίστε τα ή ότι άλλο νιώθετε). Εάν έχετε τέτοια αντικείμενα στο δικό σας δωμάτιο, απλά αφαιρέστε τα εάν έχετε την επιλογή.

   Τη τελετή μπορείτε να την κάνετε είτε αργά το βράδυ (όταν όλοι θα κοιμούνται) και να την κάνετε σιωπηλά. Μπορείτε να την κάνετε σε κάποιον άλλο χώρο που δεν θα σας ενοχλήσει κανείς.

   Πιστεύω όμως ότι το καλύτερο για την περίπτωσή σας θα ήταν να την κάνετε σε έναν αστρικό ναό. Δηλαδή να δημιουργήσετε έναν χώρο στη φαντασία σας και να εκτελέσετε την τελετή όπως θα την κάνατε πραγματικά. Διαβάστε γιατί υπάρχει σχετικό άρθρο για αυτό.

   Μου αρέσει!

  • Και από μέσα σου να την πεις θα γίνει φτάνει να το θέλεις. . Και να είσαι βέβαιος εσύ πρώτα πως κανης το καλύτερο..ο πατέρας και όλοι οι φίλοι μας Δαίμονες ακούνε της σκέψης σου..

   Μου αρέσει!

 20. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας αναφέρω ένα πρόβλημα που έχω. Διαβάζω καθημερινά τους Διαλογισμούς & κάποιους δεν τους καταλαβαίνω όπως επίσης & κάποιες ασκήσεις δεν καταφέρνω να τις κάνω .
  Πραγματικά έχω μπερδευτεί,ενώ όταν πρωτοξεκίνησα το 2019 ήταν κάπως καλύτερα τώρα δεν ξέρω το λόγο. Πραγματικά νιώθω πολύ άσχημα… Τι μπορεί να φταίει.?
  Ευχαριστώ

  Μου αρέσει!

  • Να κάνετε καθημερινό καθαρισμό στην αύρα σας και στον χώρο του σπιτιού/διαμερίσματος σας.

   Υπάρχει πιθανότητα να σας επηρεάζει αρνητικά κάποιος άνθρωπος στη ζωή σας;

   Μου αρέσει!

   • Καλημέρα σας. Άργησα να σας απαντήσω λόγω κάποιων προβλημάτων που είχα. Όντως υπάρχει κάποιος στο σπίτι που μ επηρεάζει αρνητικά καθημερινά και γαλήνη & ηρεμία δεν μπορώ να βρω. Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω.?
    Ευχαριστώ

    Μου αρέσει!

   • Μπορείτε να εκτελέσετε μια τελετή ώστε το άτομο αυτό να σταματήσει να σας ενοχλεί. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με το άτομο να χάσει το ενδιαφέρον του, είτε να φύγει από το σπίτι (εάν είναι δυνατόν αυτό), είτε να βρει άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή του.

    Εσείς μόνο ξέρετε ποια θα είναι η κατάλληλη λύση για το πρόβλημά σας και θα πρέπει να το διευκρινίσετε τι θέλετε να γίνει στην τελετή σας.

    Μου αρέσει!

   • Γεια σας. Τό άτομο αυτό είναι η γυναίκα που με γέννησε & μου προκάλεσε την ασθένεια μου. Ντρέπομαι που το λέω αλλά απ’ τα 15 μου τη μισώ, τώρα είμαι 41. Πόσες φορές έχω ευχηθεί να φύγει από την ζωή δεν μπορείτε να φανταστείτε. Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω δεν αντέχω άλλο.

    Μου αρέσει!

   • Κάποιοι άνθρωποι που έχουμε στη ζωή μας είναι κοντά μας γιατί έχουμε ψυχικούς δεσμούς μαζί τους από προηγούμενες ζωές. Συνήθως αυτοί οι δεσμοί είναι λόγω αγάπης, αλλά κάποιες άλλες φορές είναι λόγω μίσους. Η αγάπη με πάθος και το υπερβολικό μίσος είναι κάτι που μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Πχ. στην υπερβολική αγάπη μπορεί το άτομο σε επόμενη ζωή να μην μπορεί να κάνει φυσιολογικές ερωτικές σχέσεις γιατί είναι «κολλημένο» με την αγάπη από μια προηγούμενη ζωή. Πχ. σε σχέσεις μίσους το άτομο στην επόμενη ζωή βασανίζει διαρκώς το άτομο είτε για εκδίκιση είτε γιατί έχει απωθημένα από περασμένη ζωή. Ειδικά όταν η σχέση είναι βίαιη ή υπάρχει κακομεταχείριση από παιδική ηλικία.

    Και τα δύο (αγάπη/μίσος) είναι πολύ έντονα συναισθήματα και εάν γίνονται για πολλά χρόνια σε περασμένες ζωές δημιουργούνται ψυχικοί δεσμοί. Όταν οι άνθρωποι πεθάνουν και μετενσαρκωθούν, ελκύουν τους άλλους ανθρώπους ώστε να γεννηθούν κοντά τους ή μαζί τους (πχ. δύο εραστές από περασμένη ζωή μπορεί να μετενσαρκωθούν ως αδέλφια ή δύο άσπονδοι εχθροί να μετενσαρκωθούν ως γονιός και παιδί)

    Κάποιες φορές γενιούνται ως αδέρφια μας, γενιούμαστε ως παιδιά τους ή κοντινοί συγγενείς. Εάν ισχύει αυτό στην περίπτωσή σας θα πρέπει να εξετάσετε εάν υπάρχει σύνδεσμος από περασμένη ζωή και στη συνέχεια να αποκόψετε αυτόν τον σύνδεσμο προτού προβείτε στην όποια ενέργεια. Η διαδικασία αυτή είναι χρονοβόρα γιατί μπορεί να διαρκέσει μήνες. Είναι ανάλογο με το πόσο ισχυρή είναι αυτή η ψυχική σύνδεση. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να πάρει και χρόνια.

    Η διάλυση της ψυχικής σύνδεσης είναι πολύ σημαντική γιατί ακόμα και εάν πεθάνει το άτομο, η ψυχική σύνδεση παραμένει, οπότε μπορεί να καταλήξετε με ένα κακοπροαίρετο πνεύμα και να συνεχίζει να σας βασανίζει. Διαβάστε το σχετικό άρθρο.
    https://satanismos.wordpress.com/2016/09/01/%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b8%cf%8d%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b1%ce%bd/

    Να εξετάσετε επίσης και το σενάριο ότι πολύ απλά δεν ταιριάζετε με αυτό το άτομο και με τα τόσα χρόνια αντιπαραθέσεων, τσακωμών και αρνητικών συναισθημάτων έχετε δημιουργήσει από μόνη σας μια πολύ ισχυρή και αρνητική σκεπτομορφή. Όλο αυτό λειτουργεί αθροιστικά με ότι αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις έχετε για το συγκεκριμένο θέμα.

    Εάν αναγκάζεστε να είσαστε σε συνεχή αλληλεπίδραση με αυτό το άτομο και δεν μπορείτε να ξεφύγετε, να εξετάσετε τρόπους να απομακρυνθείτε από το χώρο που είστε συνήθως (πχ. να μείνετε στο σπίτι ενός φίλου/φίλης για μερικές μέρες, διακοπές σε ένα άλλο μέρος αν έχετε δυνατότητα ή διαλογισμό στη φύση σε ένα πάρκο για μερικές ώρες κτλ.) πριν να πάρετε δραστικές αποφάσεις. Θα πρέπει να έχετε ξεκάθαρο μυαλό και εάν είστε στον ίδιο χώρο αυτό σας επηρρεάζει άμεσα.

    Μου αρέσει!

 21. Καλησπέρα σας ! Θέλω να κάνω την αφοσίωση στον Σατανά και έχω τις εξής ερωτήσεις. Η μέρα Του είναι Δευτέρα και κάπου είδα πως η ώρα του είναι 3 π.μ. Άρα, είναι σωστό να γίνει λοιπόν μόνο Δευτέρα αλλά και η ώρα πρέπει να είναι 3 π.μ. ; Επίσης,να το κάνω την Δευτέρα που μας έρχεται ή να το αφήσω για Δευτέρα 9 Μαρτίου που έχει και πανσέληνο για καλύτερα; Επίσης, έχω προμηθευτεί ένα μενταγιόν με ανάποδη πεντάλφα , πρέπει να την φορέσω την ημέρα την αφοσίωσης και μετά την τελετή να την φοράω μονίμως ;

  Μου αρέσει!

  • Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι απαραίτητα. Μπορείτε να τα κάνετε μόνο εάν εσείς το επιθυμείτε. Την αφοσίωση μπορείτε να την κάνετε οποιαδήποτε χρονική στιγμή και να φοράτε ότι θεωρείτε ότι είναι καλύτερο.

   Επίσης δεν είναι απαραίτητο να φοράτε το μενταγιόν μονίμως. Αυτό είναι προσωπική σας επιλογή. Μπορείτε να κάνετε ότι νιώθετε εσείς ότι είναι καλύτερο.

   Αρέσει σε 1 άτομο

   • Ευχαριστώ για την απάντηση,αλλά έχω μια ερώτηση ακόμα… επειδή φοράω ένα μενταγιόν οργονίτη, που προστατεύει από αρνητικές ενέργειες και οντότητες, θα πρέπει να το βγάλω όταν κάνω την τελετή και όταν στην πορεία καλέσω δαίμονες; Υπάρχουν ίσως δαίμονες που κινούνται σε αρνητικές ενέργειες που θα τους καλέσω αλλά δεν θα έρθουν; το μενταγιόν με προστατεύει (αποδεδειγμένα), αλλά αν είναι να μην μπορώ να τους καλέσω,πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω… Εάν γνωρίζετε απαντήστε μου παρακαλώ… με όλο το σεβασμό στον πατέρα Σατανά και στους δαίμονες του !!

    Μου αρέσει!

   • Ο οργονίτης όντως βοηθά με τις αρνητικές ενέργειες. Κανένας όμως από τους Δαίμονες δεν βγάζουν αρνητική ενέργεια και κανένας δεν θα προσβληθεί εάν συνεχίζετε να το φοράτε.

    Το μενταγιόν οργονίτη μπορείτε να το φοράτε κατά τη διάρκεια της τελετή και στη συνέχεια, όπως εσείς επιθυμείτε.

    Μου αρέσει!

 22. Γειά σας. Έκανα πρόσφατα την τελετή αφοσίωσης, με πολύ καθαρό μυαλό και ηρεμία! Επίσης αισθάνθηκα πολύ ήρεμος μετά και σίγουρος για τον εαυτό μου! Θέλω να ρωτήσω, επειδή το έκανα όπως αναφέρεται και δεν ζήτησα κάτι ως αντάλλαγμα από σεβασμό προς τον πατέρα Σατανά, εκτός από τα είδη γραφόμενα «επιθυμόντας σε αντάλλαγμα τη πολλαπλή βοήθειά του στην επιτυχή ολοκλήρωση των προσπαθειών μου». Επειδή έχω όμως κάποιους συγκεκριμένους στόχους και όνειρα, όπως όλοι οι άνθρωποι, μπορώ να τον παρακαλώ καθημερινά στις προσευχές μου ή ειναι καλύτερα να γράψω σ
  ε ένα χαρτί να τον καλέσω νοητικά με μια μικρή τελετή και να κάψω στο τέλος το χαρτί όπως και στην αφοσίωση; Ή να μην κάνω τίποτα από τα παραπάνω αφού θα έχω την εύνοια του στην ολοκλήρωση των προσπαθειών μου έτσι κι αλλιώς;

  Μου αρέσει!

  • Καλως ήρθατε στην οικογένειά μας!

   Μπορείτε να προχωρήσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Κάποιοι αδελφοί/αδελφές έχουν ζητήστει προστασία και καθοδήγηση ωστε να πετύχουν τα όνειρα και τους στόχους τους μόνοι τους με τις δικές τους δυνάμεις.

   Κάποιοι άλλοι αδελφοί/αδελφές υπό τον Σατανά έχουν κάνει περαιτέρω υπόσχεση στον Σατανά και/ή στους Δαίμονες ότι θα εργάζονται στο να προωθήσουν το όνομά τους ή θα κάνουν κάποιο έργο στο όνομά τους (κάποιοι γράφουν μουσική, κάποιοι άλλοι έργα τέχνης, μυθιστορήματα προς τιμή τους) ή οτιδήποτε άλλο νιώθει ότι μπορεί να κάνει ο καθένας. Και αντίστοιχα ο Σατανάς και οι Δαίμονες τους ανταμείβουν με αντίστοιχη βοήθεια.

   Η σχέση μας με τους Θεούς μοιάζει με τη σχέσεις που αναπτύσσουν οι άνθρωποι μεταξύ τους. Όσο πιο πολύ τιμάμε τη σχέση μας με τους Θεούς, τόσο πιο πολύ μας τιμούν και οι Θεοί με την εύνοιά τους.

   Είναι δική σας επιλογή το τι θέλετε να κάνετε και τι είδους σχέση θέλετε να συνάψετε με τον Σατανά και τους Δαίμονές του.

   Μου αρέσει!

 23. Είμαι τελιος καινούριος εδώ είμαι 21 χρόνον και με κάποιο τρόπο άρχιζα να ασχολούμαι τοις 2 τελευταίες μέρες δεν ξέρω πως ακριβώς άρχισα να το ψάχνω..έχω πολλές απορίες..με ελκύει όλο αυτό απρόσμενα.υπαρχουν βιβλία που μου προτείνετε? Κάποιοι ήδη μυημένοι που μπορούν να με συμβουλεψουν? Τον τελευταίο καιρό έχω πάρει πολλές αποφάσεις στην ζωή μου που πιστεύω ότι είναι σωστές και πιστεύω ότι και αυτή εδώ είναι σωστή απλά θέλω βοήθεια και καθοδήγηση.. πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω στον πατέρα σατανά και θέλω να τον ασπασπαστω..

  Μου αρέσει!

 24. Καλημέρα σας. Θα ήθελα τη βοήθεια σας κάπου. Αφιέρωσα τη ψυχή μου στο Πατέρα Σατανα το Φλεβάρη του 2018 με αντάλαγμα να γίνω καλά στην υγεία μου. Διαβάζω καθημερινά διαλογισμούς μέχρι που πρόσφατα ανακάλυψα για τη δύναμη των Μαγικών Τετραγώνων. Διάβασα κανονικά όποως έλεγε το μάντρα. Βέβαια κάποια αλλαγή δεν έχω δει και σας ρωτάω τι πρέπει να κάνω τώρα.? Να ξαναδιαβάσω το μάντρα ή να συνεχήσω κανονικά με τους διαλογισμούς.?
  Έχω μπερδευτεί μπορώ να πω αρκετά και νομίζω ότι όλα τα κάνω λάθος και ότι είμαι μόνη μου. Μακάρι να είχα κάποιον δίπλα μου και να με βοηθούσε. Σας ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.

  Μου αρέσει!

  • Κάποιες παθήσεις στην υγεία μπορεί να χρειάζονται μακροχρόνιους διαλογισμούς. Μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε διαλογισμούς καθημερινά και να εκτελείτε τα μαγικά τετράγωνα όταν είναι ευνοϊκές οι συνθήκες τους.

   Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, οπότε μη χάνετε το κουράγιο σας. Τα πρώτα βήματα στη μαγεία είναι αργά, αλλά απαραίτητα για να μπορέσουμε να εξελιχθούμε.

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s