Κατώτερες Τάξεις Δαιμόνων

Πολλοί από εμάς έχουμε δει και έχουμε επικοινωνήσει με κατώτερους Δαίμονες. Αυτοί είναι οι Δαίμονες με τα κόκκινα μάτια, τα φτερά νυχτερίδας και μερικοί έχουν και τρίχωμα. Από κοντά, πολλοί από αυτούς τους Δαίμονες έχουν τα ομορφότερα μάτια, σαν λαμπερά ρουμπίνια, με βαθύ και έντονο χρώμα. Προέρχονται κυριώς απο άλλους πλανήτες, αλλά πολλοί ζουν μαζί με τον Πατέρα Σατανά και τους άλλους Δαίμονες.

Pazuzu
ΠαζούζουΟι κατώτεροι Δαίμονες είναι προστάτες, όπως ο Σουμέριος Δαίμονας Παζούζου (Pazuzu) ο οποίος είναι προστάτης των παιδιών και των γυναικών κατά τον τοκετό. Ο Παζούζου συκοφαντήθηκε στην ταινία του 1973 «Ο Εξορκιστής» που γράφτηκε απο τον καθολικό William Peter Blatty. Η ταινία αυτή ήταν το χριστιανικό αντίποινο στην ταινία Το μωρό της Ρόζμαρι που απεικόνιζε τον Σατανά με μια θετική όψη. Ο Εξορκιστής τρομοκράτησε απομακρύνοντας πολλούς απο τον Σατανά και προώθησε τη πίστη της Δαιμονικής κυρίευσης. ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ο φόβος χρησιμοποιείται ως ένα ισχυρό εργαλείο για να κρατήσει τους ανθρώπους πνευματικά φυλακισμένους και ανίδεους. Σε αντίθεση με το χριστιανικό Θεο και τους όμοιούς του, ο Σατανάς και οι Δαίμονες ούτε μας εξαναγκάζουν, ούτε μας επιβάλλονται.

Ο Σατανάς σέβεται την ελεύθερη βούληση και οι άνθρωποι έρχονται σε αυτόν με την θέληση τους, όχι μέσω φόβου ή καταπίεσης. Πολλοί απο εμάς έχουμε επικαλεστεί Δαίμονες (τους επιτρέψαμε να συνδεθούν με το σώμα μας) και να μιλησουν μέσα απο εμάς. Δεν πάθαμε τίποτα κακό. Τα αγγελικά πλάσματα απο την άλλη, είναι περιβοήτα για αυτό το πράγμα και προφανώς, όπως με όλα τα άλλα, κατηγορείται ο Σατανάς.

Bes
ΜπεςΟ Μπες (Bes) είναι άλλο ένα παράδειγμα κατώτερου Δαίμονα. Οι Δαίμονες αυτής της φυλής είναι αυτοί με κόκκινα μάτια σαν ρουμπινια. Αυτοί οι Δαίμονες είναι προστάτες, πολιούχοι της μουσικής, του χορού, της θεραπείας και είναι φύλακες. Στην Αρχαία Αίγυπτο, οι νάνοι (αυτοί οι κατώτεροι Δαίμονες) ήταν πολύ σεβαστοί. Αυτοί οι Δαίμονες είναι κοντοί, με ύψος γύρω στα 60 με 90 εκατοστά.

6 thoughts on “Κατώτερες Τάξεις Δαιμόνων

  1. Εχω έρθει σε επαφή με έναν δαίμονα (μέσω Ouija board)που μου είπε ότι ήταν της φυλής του Μπες!Ήθελε να με μάθει έναν τρόπο να για μπαίνω σε κατάσταση ύπνωσης που από ότι εχω δει είναι αρκετά αποτελεσματικός!Όμως δε μπορώ να εντοπίσω το όνομα του σε κανένα άρθρο ούτε στα ελληνικά ούτε στα αγγλικά !Ούτε στα φόρουμ!Το όνομα του ήταν Ζλιτσ (τουλάχιστον έτσι το κατάλαβα)!Ήταν φιλικός και όταν ρώτησα είσαι του Σατανά μου είπε ναι!Ως εξωτερική εμφάνιση μου είπε ότι μοιάζει με το μπες και ότι έχει μια μικρή γενειάδα.
    Εσείς έχετε έρθει σε επαφή με αυτόν τον δαίμονα?
    Δεν υπάρχει κίνδυνος να είναι κάτι άλλο σωστά?

    Μου αρέσει!

    • Δεν είναι απαραίτητο να βρείτε το όνομα του Δαίμονα στη λίστα των Δαιμόνων. Η λίστα αναφέρει τους πιο υψηλόβαθμους Δαίμονες. Υπάρχουν και κατώτερες τάξεις όπου τα ονόματά τους δεν είναι καταγεγραμμένα. Ο κανόνας είναι να σιγουρεύεστε ότι «είναι από τον Σατανά», εάν επανειλλημένα απαντάει θετικά, να μην ανησυχείτε.

      Σε κάθε περίπτωση καταγράφουμε αυτές τις επικοινωνίες σε ένα ημερολόγιο (ή στο κινητό μας ή σε κάποιο ασφαλές σημείο) καθώς οι επικοινωνίες με τηλεπάθεια μπορεί να έχουν παρεμβολές και να πρέπει να επιβεβαιώσουμε το νόημα ξανά και ξανά.

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε