Σατανικά Σύμβολα

Είναι λυπηρό το πόσοι λίγοι Σατανιστές ξέρουν την πραγματική σημασία των συμβόλων μας. Οι περισσότεροι καταλήγουν σε λανθασμένες και ψευδείς πληροφορίες από χριστιανικές πηγές. Και οι χριστιανοί βεβαίως δείχνουν την ανοησία τους και την άγνοια τους ακατάπαυστα. Η Γνώση είναι ο πιο ισχυρός εχθρός καθώς όταν κάποιος έχει τη γνώση καμία απάτη και κανένα ψέμα δεν μπορεί να επιτύχει. Κάθε Σατανικό σύμβολο έχει ένα πανίσχυρο πνευματικό νόημα σχετικά με την Θέωση της ανθρωπότητας, την ψυχική και σωματική τελειότητα και αθανασία. Τα περισσότερα, αν όχι όλα τα Σατανικά σύμβολα αφορούν την πραγματική πνευματική γνώση και την ανθρώπινη ψυχή.

sacred_serpentΤο φίδι/όφις: Το πιο Ιερό σύμβολο στον Σατανισμό. Συμβολίζει την ενέργεια Κουνταλίνι στην βάση της σπονδυλικής στήλης. Όταν ο Όφις ενεργοποιηθεί μέσω διαλογισμών ισχύος και συγκεκριμένων ασκήσεων, ανελίσσεται μέσω των επτά τσάκρα, φέρνοντας έντονη συνειδητότητα, φώτιση, πνευματικές δυνάμεις και ικανότητες και παντογνωσία. Η κόμπρα, που υπάρχει σε πολλές τοιχογραφίες και ζωγραφίες στην Αίγυπτο, συμβολίζει την διευρυνμένη συνηδειτότητα μετά απο την ανέλιξη του όφη. Αυτή είναι η πραγματική βάση του Σατανισμού: η ανέλιξη του όφη. Αυτοί που επιτυγχάνουν να ενεργοποιήσουν και να ανελίξουν την ενέργεια κουνταλίνι, βρίσκονται σε πολύ υψηλότερα πνευματικά επίπεδα και δεν μπορούν να εξαπατηθούν από τον χριστιανισμό και τα σχετικά τους προγράμματα.

boltΗ Πεντάλφα που στρέφεται προς τα κάτω, συμβολίζει την ενέργεια που μπαίνει από πάνω στο Τσάκρα της Κορώνας (7ο Τσάκρα). Ο Σατανικός Κεραυνός συμβολίζει τον Σατανά ως τον Πραγματικό Δημιουργό Θεό μας. Ο κεραυνός είναι η ζωτική ενέργεια, ο βιοηλεκτρισμός. Κάθε σύμβολο στον Σατανισμό που στρέφεται προς τα κάτω συμβολίζει την ενέργεια που κατεβαίνει και δίνει ζωή και ενδυναμώνει την ανθρώπινη ψυχή.

iron-crossΟ Ισοσκελής Σταυρός βρίσκεται στις περισσότερες σφραγίδες Δαιμόνων και συμβολίζει την σωστή κατεύθυνση και φορά των τσάκρα, αλλά και το σχήμα της ανθρώπινης ψυχής.

lucifer2Ο Εωσφόρος έχει πολλά σύμβολα. Όλα έχουν να κάνουν με την επίτευξη της θέωσης. Το σύμβολο δίπλα συμβολίζει το Πραγματικό Δισκοπότηρο. Αυτό είναι το κύπελο που κρατά το ελιξίριο της ζωής. Η Καθολική Εκκλησία έκλεψε αυτήν την ιδέα και τη διαστρέβλωσε. Το Δισκοπότηρο είναι κομμάτι του Μέγα Έργου, της δυνατότητας που έχουμε μέσα μας. Δεν είναι κάποιοι υλικό αντικέιμενο, είναι μια έννοια. Το «αίμα των τσάκρα» είναι η ενέργεια που ρέει όταν τα ενεργοποιήσουμε. Το Δισκοπότηρο απεικονίζεται ως το «Βασιλικό Αίμα». Αυτό είναι το «αίμα» των τσάκρα.

astaroth2Τα σύμβολα δίπλα είναι της Άσταρωθ. Και τα δύο σχετίζονται με το Αιγυπτιακό Ανκχ.

ankhΤο Αιγυπτιακό Ανκχ συμβολίζει το κλειδί για τη ψυχή και το τσάκρα της καρδιάς. Επίσης το σύμβολο για τον πλανήτη Αφροδίτη προέρχεται από το Ανκχ. Και ο πλανήτης Αφροδίτη και το τσάκρα της καρδιάς σχετίζονται άμεσα με την Άσταρωθ.

Τα χρώματα ΚΟΚΚΙΝΟ, ΛΕΥΚΟ και ΜΑΥΡΟ χρονολογούνται όχι μόνο στην Αρχαία Αίγυπτο, αλλά και παλαιότερα, στις ρίζες τους στην Άπω Ανατολή. Η Αίγυπτος ήταν γνωστή ως η «Μαυροκόκκινη χώρα» και ήταν το κέντρο της αλχημείας. Η Αλχημεία είναι η μετουσίωση της ανθρώπινης ψυχής προς τη θέωση. Μέσω αυτή της μετουσίωσης ολοκληρώνουμε την εργασία του Δημιουργού Μας Σατανά. Τα χρώματα κόκκινο, λευκό και μαύρο σχετίζονται με τα τρία κύρια νάντι (ενεργειακοί αγωγοί) της ανθρώπινης ψυχής. Η Ίντα [Ida] είναι μαύρη, η Πινγκάλα [Pingala] είναι κόκκινη και η Σουσούμνα [Sushumna] είναι λευκή.

«Σκότος»
Η σύνδεση του «σκότους» με τον Σατανισμό είναι εντελώς διαστρεβλωμένη. Δεν σχετίζεται με στοιχειά και βρικόλακες ή οτιδήποτε σχετικό. Το Σατανικό «σκότος» έχει σχέση με το «γιν» και το «γιανγκ». Αυτό αναπαριστά τη θηλυκή πλευρά της ψυχής, το υποσυνείδητο μυαλό στο οποίο αποκτάμε πρόσβαση μέσω του διαλογισμού. Ο Όφις του Σατανά σχετίζεται με η θηλυκή πλευρά της ψυχής. Η αρσενική πλευρά της ψυχής είναι η λογική μεριά, το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου. Η θηλυκή πλευρά του εγκεφάλου είναι η δεξιά μεριά.

Η ψυχή έχει και θετικούς και αρνητικούς πόλους. Η αρσενική και η θηλυκή πλευρά θα πρέπει να συνεργαστούν μαζί. Η λογική αρσενική πλευρά, το αριστερό ημισφαίριο, κατευθύνει τη θηλυκή πλευρά μέσω της σκέψης και της θέλησης. Η θηλυκή πλευρά της ψυχής είναι το ενεργειακό εργοστάσιο της ψυχής. Η θηλυκή πλευρά κάνει τη πραγματοποίηση των σκέψεων και των ιδεών που παράγονται από την αρσενική λογική πλευρά. Η θηλυκή πλευρά είναι επίσης η δημιουργική πλευρά της ψυχής: τα όνειρα, η μουσική, τα συναισθήματα και η διαίσθηση.

Επειδή θηλυκή πλευρά της ψυχής σχετίζεται με την ικανότητα να κατευθύνει κάποιος τη μοίρα του και με την ελευθερία που προκύπτει από αυτό, η χριστιανική εκκλησία και οι σχετικοί τους όμοιοι, όπως το ισλάμ, εστιάζουν στο να προωθήσουν μια υποδεέστερη εικόνα για τις γυναίκες. Με το ισλάμ να είναι κτηνώδες ενάντια στις γυναίκες και η ιουδαιο/χριστιανική βίβλος να δυσφημεί ασταμάτητα τις γυναίκες. Επιπροσθέτως όλα αυτά αντικατοπτρίζονται στο υποσυνείδητο επίπεδο για να καταπιέσουν και να αρνηθούν τη θηλυκή δύναμη της ψυχής.

Με τους αιώνες επιβολής αυτών των σκουπιδιών, που δεν είναι κάτι παραπάνω από ένα πρόγραμμα για την αφαίρεση της πνευματικότητας, η θηλυκή πλευρά της ψυχής και οι δυνάμεις της έχουν ατροφήσει. Για αυτό η ανθρωπότητα και αυτός ο κόσμος είναι σε τόσο κακή κατάσταση. Αυτό έχει δημιουργήσει μια πολύ σοβαρή ανισορροπία που έχει επηρεάσει ολόκληρες γενιές. Ο Σατανισμός λειτουργεί μέσω των διαλογισμών ισχύος για να ενδυναμώσει τη θηλυκή μεριά της ψυχής και να επιτύχει την ισορροπία και να αποκαταστήσει τη πνευματική υγεία, ταυτόχρονα με την ενδυνάμωση του ατόμου.

trident2shivaΗ «Τρίαινα του Διαβόλου» είναι για την ακρίβεια ένα πανάρχαιο σύμβολο που είναι προγενέστερο του χριστιανισμού κατά χιλιετίες. Αυτό το σύμβολο έχει ρίζες στην Άπω ανατολή [από όπου ο χριστιανισμός έκλεψε ανελέητα, διαστρεβλώνοντας και αλλοιώνοντας τόσο πολύ τα πάντα που είναι πλέον αγνώριστα,με στόχο τη καταστροφή της πνευματικής γνώσης και τη διατήρηση της πνευματικής δύναμης στα χέρια των λίγων «επίλεκτων»].

Είναι γνωστή ως Tρισούλ [Trishul] και συμβολίζει τους τρείς ενεργειακούς κόμπους στη βάση, στην κάρδια και στο 6ο τσάκρα, γνωστοί και ως «γκράνθις» [granthis] στα Σανσκιρτικά. Για να σηκωθεί ο όφις κουνταλίνι, θα πρέπει και οι τρείς κόμποι να έχουν λυθεί. Το Τρισούλ συμβολίζει την ενέργεια του Όφη που διαπερνά και τους  τρεις κόμπους/γράνθις.

baphomet_image

Η εικόνα του Μπαφομέτ (στα αριστερά) του δυτικού αποκρυφισμού έχει παρθεί από την εικόνα της Σίβα (η εικόνα πιο πάνω). Παρατηρήστε τις θέσεις των χεριών. Το ένα δείχνει προς τα πάνω και το άλλο προς τα κάτω. Ο Μπαφομέτ και πάλι συμβολίζει ταυτόχρονα το αρσενικό και το θηλυκό κομμάτι της ψυχής. Παρατηρήστε ότι ο Μπαφομέτ είναι ταυτόχρονα και άνδρας και γυναίκα, όπως φαίνεται και με τις εικόνες του Αιγυπτιακού Θεού Ακενατόν. Τα κέρατα συμβολίζουν τον Ερμή, που είναι το βριλ, τσι, μαγική ενέργεια, ζωτική δύναμη, πράνα.mercury666

Τα φτερά της ψυχής συμβολίζουν τη πνευματική ελευθερία. Ο τράγος συμβολίζει τη γονιμότητα, όπως ο πολλαπλασιασμός της ζωτικής ενέργειας, που ενεργοποιεί και ενεργοποιεί το φίδι κουνταλίνι.

Τα κέρατα συμβολίζουν τη ζωτική δύναμη, τη μαγική azazel_hatra2δύναμη, το βριλ, το τσι. Αυτό το νόημα έχει και το σύμβολο του πλανήτη Ερμή (που φαίνεται πιο πάνω δεξιά). Ο Ερμής είναι γνωστός ως ο «αγγελιοφόρος των Θεών». Οι «Θεοί» είναι μια κωδική λέξη για τα τσάκρα. Παρατηρήστε τα κέρατα που φαίνονται στην εικόνα του Άζαζελ (στα δεξιά), με τις ακτίνες να λάμπουν από το κεφάλι του να αναπαριστούν την ενέργεια κουνταλίνι που έχει ανελιχθεί.

eye2

eye

Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ είναι συμβολική και στο σχήμα του ανθρωπίνου τσάκρα. Το κομμάτι της κορυφής που λείπει συμβολίζει την ατελή δουλειά και το μάτι που βλέπει τα πάντα συμβολίζει την απόλυτη γνώση όταν κάποιος φτάνει στην θέωση. Αυτή η κατάσταση είναι γνωστή ως «Σαμαντί» [Samadi] ή «υπερσυνηδειτότητα». Η φωτογραφία στα αριστερά έχει παρθεί απο το μονοδόλλαρο των ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ, οι κυβερνήσεις και όλα τα υπόλοιπα ιδρύθηκε υπό Μασωνικές αρχές και δεν είναι χριστιανική σε καμία περίπτωση. Η πραγματική Μασωνία ήταν του Σατανά.

666 Το 666 είναι το Καμπαλιστικό Τετράγωνο του ήλιου. Το 666 είναι το πολύ σημαντικό Ηλιακό τσάκρα. Η πραγματική έννοια του «Ναού του Σολωμόντα» είναι ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. «Σολ», «Oμ» και «Oν» είναι λέξεις για τον ήλιο.»Σολ» [Sol] είναι η λατινική λέξη για τον ήλιο, πολύ παραπλήσια στη λέξη της ψυχής [soul].»Ομ» είναι ένα όνομα που δίνουν οι Ινδουιστές στον πνευματικό ήλιο και «Ον» ειναι η Αιγυπτιακή λέξη για τον ήλιο. Ο πραγματικός συμβολισμός του Ναού του Σολωμόντα κλάπηκε απο του εβραίους και μετατράπηκε σε έναν ψεύτικο χαρακτήρα, όπως έγινε και με τον ναζωραίο και σχεδόν με όλη την ιουδαιο/χριστιανική βίβλο. Για περισσότερς πληροφορίες :

Αρχαία Θρησκευτικά Κείμενα Εθνικών: Παραλλαγμένα με Ακατανόητες Ραβινικές Ανοησίες και Εβραικές Λογοτεχνικές Αηδίες

Εκθέτοντας την Πνευματική Διαστρέβλωση: Πνευματική Αλχημεία και η Βίβλος

star_of_ishtarΗ Πραγματική έννοια του «Ναού του Ήλιου» είναι πνευματική. Αυτό συμβολίζει την τελειοποιημένη ψυχή, όπου οι ακτίνες φωτός απο το τσάκρα του ήλιου, που είναι το κέντρο της ψυχής και διανέμει την πνευματική ενέργεια, ακτινοβολεί σε 8 ξεχωριστές ακτίνες. Η λαμπρή ψυχή συμβολίζεται με τον ήλιο. Ο αριθμός 8 είναι ο αριθμός της Άσταρωθ. Αυτή είναι επίσης και η «Νέα Ιερουσαλήμ». Το όνομα «Ιερουσαλήμ» επίσης κλάπηκε και διαστρεβλώθηκε στο να ονομάζει μια πόλη στο Ισραήλ. Η «Ιερουσαλήμ» ειναι μια έννοια.

Ο αριθμός 8 είναι το σύμβολο του άπειρου/αθανασίας. Το 8 είναι γυρισμένο στο πλάι.soul_infinityΟ διπλός σταυρός συμβολίζει την ανθρώπινη ψυχή στα τσάκρα του ήλιου [666] και τα τσάκρα της καρδιάς/ώμων. infinityΤο Οκτάκτινο άστρο πιο κάτω είναi το αστέρι της Άσταρωθ. H Καθολική εκκλησία το έχει χαρακτηρίσει ως η «Σφραγίδα του Θηρίου». Οτιδήποτε έχει να κάνει με πνευματισμό βλασφημήθηκε, διαστρεβλώθηκε και βεβηλώθηκε απο απο τις χριστιανικές εκκλησίες. Η λαμπρή τελειοποιημένη ψυχή συμβολίζεται επίσης με «Το Φως».

astaroths_symbolΤο Σύμβολο της Άσταρωθ στα αριστερά συμβολίζει την ισορροπία και την αρμονία, που επιτυγχάνεται όταν τα κύρια νάντι της Ίντα και της Πινγκάλα είναι εξίσου ενεργοποιημένα ενεργά και η Σουσούμνα δεν είναι πλέον αδρανής.skull

Το Κρανίο και τα κόκκαλα συμβολίζουν το Νιγκρέντο [Nigredo] σημείο του Mέγα Έργου. Δηλαδή τη μεταμόρφωση της ψυχής προς τη θέωση. Αυτό είναι το σημείο θανάτου, πριν η ψυχή εξαγνιστεί πλήρως και προχωρήσει προς τη θέωση. Η ψυχικές ακαθαρσίες ξεχωρίζουν απο την ανγότητα.

black_sunΟ Μαύρος Ήλιος, Το Κοράκι, είναι όλα μαύρα στο χρώμα και συμβολίζουν το στάδιο Νιγκρέντο (της μεταμόρφωσης).peacock Ο Μαύρος Ήλιος είναι ο αστρικός ήλιος.

Το Παγώνι είναι ιερό για τον Σατανά και Συμβολίζει το τρίτο μάτι και το πολύχρωμο στάδιο του Μέγα Έργου που ακολουθεί το Νιγκρέντο (μεταμόρφωση).

«Εωσφόρε, Εωσφόρε, Τεντωσε την ουρά σου και οδήγησε με μακριά ολοταχώς μέσα από το ευθύ πέρασμα, στην κοιλάδα του Θανάτου, στο λαμπρό φώς, στο παλάτι των Θεών» -Isanatha Muni

inverted_crossΟ ανεστραμμένος σταυρός είναι πανάρχαιο σύμβολο. Και ναι, είναι προγενέστερο του ιουδαιο/χριστιανισμού για εκατοντάδες χρόνια. Η πραγματική του έννοια είναι η σωστή ευθυγράμμιση των τσάκρα. Το πολύ σημαντικό τσάκρα του ήλιου έχει κατεύθυνση προς τα κάτω και δίνει στη ψυχή τη δύναμή του.

Σχετικά με το Ηλιακό Τσάκρα και τον Ελευθεροτεκτονισμό: Ο χαρακτήρας «Χιράμ Αβίβ» είναι άλλη μια αλληγορία. Σημειώστε ότι η λέξη «ΧΙΡΑΜ» είναι ένα πάρα πολύ αρχαίο μάντρα για τον Ήλιο. Ο Μαύρος Ήλιος (ο αστρικός ήλιος) ΧΡΙΜ συνδέεται με τον ελευθεροτεκτονικό Χιράμ Αβίβ που παρουσιάζεται σε όλους τους υποψηφίους κατά τη μύηση στον 3ο βαθμό του ελευθεροτεκτονισμού. Σημειώστε το 3ο, που σχετίζεται με το 3ο τσάκρα, το ηλιακό. Το χρυσό τσάκρα. Το τσάκρα του ήλιου, που συμβολίζεται επίσης και με τη σβάστιγκα.

Από το άρθρο της βικιπαίδεια για τον Χιράμ Αβίβ:

Ο Χιράμ Αβίβ (γνωστός και ως ο γιός της Χήρας) είναι ο κεντρικός χαρακτήρας μιας αλληγορίας που παρουσιάζεται σε όλους τους υποψηφίους κατά τη διάρκεια μύησης στον τρίτο βαθμό στον Ελευθεροτεκτονισμό. Ο Χιράμ παρουσιάζεται ως ο αρχιτέκτονας του Ναού του Σολομώντα, που δολοφονείται στον Ναό που σχεδίασε από τρεις κακοποιούς κατά τη διάρκεια μιας ανεπιτυχούς προσπάθειας να τον αναγκάσουν να μαρτυρήσει τους μυστικούς κωδικούς του Μεγάλου Αρχιτέκτονα.

Παρατηρήστε: «Ο Χιράμ παρουσιάζεται ως ο αρχιτέκτονας του Ναού του Σολομώντα». Με άλλα λόγια, το ηλιακό τσάκρα συμβολίζεται από τον Σατανικό ανεστραμμένο σταυρό, που είναι η πηγή του Μέγα Έργου και το ενεργειακό εργοστάσιο της ψυχής. Αυτό επίσης συμβολίζεται από το σφυρί του Θορ. Το ηλιακό τσάκρα είναι ο «αρχιτέκτονας της ψυχής». Όλη η ενέργεια για την ενδυνάμωση της ψυχής προέρχεται από αυτό το τσάκρα. Το ηλιακό τσάκρα εντοπίζεται κοντά στον αφαλό που είναι επίσης το σημείο από το οποίο τρεφόμαστε και μας δίνεται η ζωή μέσα στη μήτρα της μητέρας μας.

Ο Χιράμ Αβίβ δεν είναι ένας χαρακτήρας, αλλά μια έννοια. Οι «μυστικοί κωδικοί» είναι τα μάντρα και οι λέξεις ισχύος που αφυπνίζουν και ενδυναμώνουν τα τσάκρα. Όλες οι αρχαίες Παγανιστικές θρησκείες δίνουν έμφαση στον Ήλιο. Ο Ήλιος είναι ο ζωοδότης και αυτό συμπεριλαμβάνει τον αστρικό Ήλιο της ψυχής, τον «Ναό του Σολομώντα». Το ηλιακό τσάκρα επίσης έχει βασικό ρόλο στο Μέγα Έργο.

One thought on “Σατανικά Σύμβολα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s