ΓΧΒΧ: Η Αλήθεια για τον «Γιαχβέ/Ιεχωβά»: Ξεσκεπάζοντας τον Χριστιανισμό

Η Ιουδαιο/Χριστιανική βίβλος, πάντα χρησιμοποιούσε την τρομοκρατία ως μέσο για να διατηρεί τους ανθρώπους μακρια απο τα απόκρυφα,τη μαγεία, τα «ξόρκια» και λειτουργίες του μυαλού. Στο παρακάτω άρθρο, οι λόγοι είναι προφανείς. Για να πετύχει ένα μαγικό ξόρκι, το θύμα πρέπει να έχει άγνοια, να είναι ένα καλό προβατάκι και απλά να «πιστεύει».

Εξ. 22,18           φαρμακοὺς οὐ περιποιήσετε.
[Μαγους δεν θα αφήσετε να ζουν.]

Το «ΓΧΒΧ» γνωστό και ως «Γιαχβέ» ή «Γιεχωβάς» δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα σύστημα Εβραϊκής μαγείας. Το «ΓΧΒΧ» είναι γνωστό και ως «τετραγράμματον» συμβολίζει τις τέσσερεις κατευθύνσεις και τα τέσσερα στοιχεία της φύσης, όπως επίσης και το «ΙΣ ΧΡ ΝΙ ΚΑ» και τα τεσσερα ευαγγέλια: αυτά συμβολίζουν τις τέσσερεις κατευθύνσεις της μαγείας και τα τέσσερα στοιχεία που είναι τόσο σημαντικά σε οποιαδήποτε μαγική τελετουργία. Το «ΓΧΒΧ» χρησιμοποιείται εκτενώς στην (Εβραική) μαγεία. Oι Εβραίοι έκλεψαν από τους Αιγυπτίους την Καμπάλα την διαστρέβλωσαν. Ψέλνεται κυρίως ως «Γιοδ Χε Βαβ Χε» με πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς.

Οι Εθνικοί (μη-Εβραίοι) έχουν δεχτεί πλύση εγκεφάλου με τον Χριστιανισμό, με σκοπό την αφαίρεση κάθε πνευματικής μας γνώσης και δύμαμής μας. Αυτοί στην κορυφή παίζουν διπλό παιχνίδι για να εγκλωβίσουν αυτούς στο κέντρο. Αυτό σημένει πως ο εχθρός εργάζεται ταυτόχρονα και από τις δύο μεριές: με την κάθε πλευρά να αντιτίθεται στην άλλη, ενω και οι δυο μεριές προχωρούν μπροστά. Αυτό είναι παρόμοιο με έναν αστυνόμο που από τη μία εμφανίζεται να μάχεται ενάντια στα ναρκωτικά και από την άλλη στα κρυφά να πουλάει ναρκωτικά χωρίς κανένας να ξέρει τίποτα.

Μετά τη Ρωμαϊκή λεηλάτηση του Ναού του Σολωμόντα το 70 μ.Χ., ο Χριστιανισμός εφευρέθηκε από τους Εβραίους, με πιο γνωστό τον Παύλο (γνωστός και ως Σαούλ της Ταρσού), για να ελέγχουν τον κόσμο που χρησιμοποιούσε την αρχαία γνώση και τις δυνάμεις του μυαλού και της ψυχής. Οι Εβραίοι γνωρίζουν πολύ καλά πως ο ναζωραίος είναι ένας ψεύτικος χαρακτήρας που έχει κλαπεί από ιστορίες παραπάνω απο 20+ σταυρωμένους ήρωες του Παγανιστικού Πάνθεον.

Με τους αιώνες της συνεχούς προσευχής σε αυτή την οντότητα και την ενέργεια που αποστέλλεται σε αυτή, έχει αποκτήσει μια δική του ζωή. Δείτε τις σκεπτομορφές. Για παράδειγμα, ο Όντιν κρεμάστηκε από ένα δέντρο, ο Σεθ σταυρώθηκε σε σταυρό φούρκα (σε σχήμα Υ), ο Βούδας έκατσε κάτω απο το δέντρο Μπο για Φώτιση, και η λίστα συνεχίζει. Τα περισσότερα χαρακτηριστικά του ναζωραίου έχουν κλαπεί απο τον Περσικό Θεό «Μίθρα». Για να επιτύχει ένα ξόρκι, είναι πάντα σημαντικό να πραγματοποιηθεί μια σύνδεση.

Στην περίπτωση του Χριστιανισμού, όλες οι παλαιότερες Παγανιστικές (Εθνικές / μη εβραϊκές) Θεότητες δεσμεύτηκαν και αντικαταστάθηκαν με ψεύτικες Εβραικές θεότητες. Η εβραία Παρθένος Μαρία αντικατέστησε την Άσταρωθ, ο εβραίος Μωυσής και ο μύθος του κλάπηκαν απο τον Σαργκον (και οι δύο γεννήθηκαν κρυφά, αφέθηκαν σε ένα ψάθινο καλάθι να πλέει σε ένα ποτάμι και υιοθετήθηκαν από ευγενείς), ο εβραίος Αβραάμ κλάπηκε απο το ινδικό Μπραχμα [Brahma]. «Μπράχμα» στα σανσκιρτικά σημένει «πολλά». Και η λίστα είναι ατελείωτη. Δείτε την ιστοσελίδα Εκθέτοντας τον Χριστιανισμό. Δεν υπάρχει τίποτα στη χριστιανική θρησκεία που να μην έχει κλαπεί από τις Παγανιστικές θρησκείες που είναι προγενέστερες του χριστιανισμού κατά εκατοντάδες με χιλλιάδες χρόνια. Οι Παγανιστικοί Θεοί, μιας και ήταν πολύ ισχυροί στη φυλετική μνήμη των Εθνικών, αντικαταστάθηκαν με Εβραικούς χαρακτήρες για να τους υπακούουν και να τους δοξάζουν δουλικά. Αυτό έβαλε τα θεμέλια για απέραντη δύναμη και εξουσία.

Ο Χριστιανισμός δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα μέσο για την αφαίρεση πνευματικής γνώσης και δύναμης από τους Εθνικούς και να μας απομακρύνουν από τους Θεούς μας, συγκεκριμένα απο τον Πραγματικό Δημιουργό Θεό μας στον οποίο δόθηκε ο όνομα του Σατανά, που στα Εβραϊκά σημαίνει «αντίπαλος/εχθρός». Οι Εθνικοί που ήταν ιερείς και ηγέτες βασανίστικαν και δολοφονήθηκαν. Οι άλλοι που δεν ακολούθησαν είχαν την ίδια μοίρα και κάθε Εθνικός μόνο με την υπόνοια ότι σχετίζονταν με παλαιότερες θρησκείς χαρακτηρίζονταν ως «αιρετικός» και θανατώνονταν.

Φυσικα, οι Εβραίοι διαμαρτύρονται και κλαίγονται σχετικά με τις διώξεις που έγιναν από τη Χριστιανική Εκκλησία στις μικρές τους κοινωνίες κατά τον Μεσαίωνα, αλλά αυτή είναι η κλασσική τακτική του να παίζουν και τις δύο πλευρές ενάντια στο κέντρο, καθώς οι Εβραίοι στην κορυφή δεν ενδιαφέρονται καθόλου στο να θυσιάσουν τους δικούς τους. Ο Tomás de Torquemada, ο Πρώτος Μέγας Ιεροεξεταστής της Ισπανίας ήταν Εβραίος.

Οι Εβραίοι είχαν εξαρχής τον απόλυτο έλεγχο της καθολικής Εκκλησίας (την αρχική Χριστιανική Εκκλησία). Οι Περισσότεροι Καθολικοί Ιερείς είχαν Εβραικές ρίζες, όπως ο πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β’ που είχε Εβραία μητέρα (Emily Katz) και ήταν αναγνωρισμένος ως Εβραίος από τους Εβραίους ορθόδοξους. Μέσω του Καθολικού μυστηρίου της εξομολόγησης, οι Καθολικοί Ιερείς έλεγχαν τους πάντες, συγκεκριμένα τους αρχηγούς των Εθνικών και τους ευγενείς. Ήξεραν τα πιο κρυφά και σκοτεινά μυστικά τους.

H Καθολική Εκκλησία είναι το προπύργιο του Χριστιανισμού. Απο την Προτεσταντική ανασυγκρότηση, οι Εβραίοι επίσης κατέλαβαν τον έλεγχο και σε αυτά τα παρακλάδια. Το «Παγκόσμιο συμβούλιο των Εκκλησιών» είναι άλλο ένα παράδειγμα.

Οι Εβραίοι είχαν απέραντα αποθέματα πνευματικής ενέργειας για να αντλούν. Οι Εβραίοι αυτοανακυρήχθηκαν ως «Οι Επίλεκτοι του Θεού», ο πρωταγωνιστής του Χριστιανισμού ο Ναζωραίος είναι Εβραίος (και μια δυνατή σκεπτομορφή), η Παρθένος Μαρία και ο Ιωσήφ είναι Εβραίοι, οι 12 απόστολοι του ναζωραιου είναι επίσης εβραίοι [Με 13 μέλη γίνεται μια Σύναξη Μάγων, επίσης κλεμένο απο Παγανιστικές Θρησκείες και αυτό]. Όλοι τους ήταν Εβραίοι. Επιπροσθέτως, όλοι οι χαρακτήρες της παλαιάς και καινής διαθήκης κλάπηκαν από Εθνικούς (μη εβραίους) χαρακτήρες και αντικαταστάθηκαν από τους «επίλεκτους» Εβραίους.

Έτσι ο μέσος Χριστιανός Εθνικός, με άγνοια για τις μυστικές λειτουργίες των Εβραίων και τα απόκρυφα, δίνει ολοένα και περισσότερα ποσά ενέργειας μέσω της αφοσίωσης και των προσευχών σε αυτό το Εβραϊκό ενεργειακό απόθεμα και οι άνρθωποι ακόμα αναρωτιούνται πως αυτή η μειονότητα έχει τον περισσότερο πλούτο και δύναμη σε αυτόν τον κόσμο. Οι Εθνικοί και συγκεκριμένα οι Χριστιανοί βρίσκονται υπνοτισμένοι από ένα πολύ ισχυρό ξόρκι εδω και αιώνες.

Μας αποκόπτουν από τους Θεούς μας, από τις παραδόσεις μας και από τις πνευματικές μας και θρησκευτικές μας τελετές, μέσω μαζικών δολοφονιών, αντικαθιστώντας την ιστορία μας με τίποτα περισσότερο από ψέμματα και μέσω του φόβου για το άγνωστο, εφόσον οι γνώσεις των Εθνικών έχουν εξαφανιστεί.

Οι Παγανιστικοί (Εθνικοί) Θεοί μας δέθηκαν με τη χρήση της «Γοητείας» [Goetia] και υποδουλώθηκαν. Τα βιβλία της Γοητείας ή τα «γριμόρια» όλα προέρχονται απο τους Εβραίους, όπως η «Κλείδα του Σολομώντος» και «Η Ιερή Μαγεία του Μάγου Αβράμελιν» και πολλά άλλα, (που οποιοσδήποτε μπορεί να τα βρεί με ευκολία ψάχνοντας στο διαδίκτυο), όλα ήταν γραμμένα στα Εβραικά καθώς οι Εθνικοί δεν μπορούν να διαβάσουν Εβραικά. Όλα χρησιμοποιούν τα Εβραϊκά σύμβολα και ψαλμούς και κατευθύνουν έντονες βλασφημείες ενάντια στους Θεούς των Εθνικών, τους οποίους χαρακτήρισαν ως διαβόλους, δαίμονες και απεχθή τέρατα για να τους εξευτελίσουν. Οι Παγανιστικοί Θεοί δεν είναι πλέον δεσμευμένοι και μερικές από αυτές τις αυτάρεσκες προφητείες των Εβραίων όπως «Ο Αζαζέλ να φυλακιστεί ως το τέλος του Χρόνου» δεν ισχύουν πλέον. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι απολύτως ελεύθερος.

Ο Χριστιανισμός προχωράει σταδιακά. Επειδή είναι ψεύτικος, είναι πνευματικά ασταθής. Συγκεκριμένοι χριστιανοι κατα τύχη έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε αυτή την πηγή ενέργειας και είχαν αποτελέσματα. Οι ομάδες προσευχών και πιστών δίνουν πνευματική ενέργεια. Λένε στους παραπλανημένους χριστιανούς «να πιστεύουν». Η πίστη είναι απαραίτητη για κάθε μαγικό και τελετουργία ώστε να επιτύχει. Με τον Χριστιανισμό, πιο συχνά αποτυγχάνει παρά πετυχαίνει. Οι πολύ λίγες επιτυχίες κάνουν τους παραπλανημένους να πιστεύουν, χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτό δεν είναι ένα «θαύμα» αλλά οι δυνάμεις του μυαλού. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ο αθεϊσμός. Οι άθεοι δεν πιστεύουν σε τίποτα και απορρίπτουν οτιδήποτε έχει σχέση με το «υπερφυσικό» και τα απόκρυφα. Οι άθεοι είναι τα τέλεια θύματα που απλά περιμένουν να χειραγωγηθούν απο αυτούς που κατέχουν απόκρυφη γνώση και δύναμη.


Περισσότερα:
Το πραγματικό Τετραγράμματον

Η ρίζα του ονόματος του «Σατανά»

Ο πανταχού παρών Ναζωραίος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s