Κατάχρηση Πνευμάτων

Έγραψα αυτό το κύρηγμα πολύ καιρό πρίν όταν είχα πρωτοέρθει στον Σατανισμό. Πολλά έχουν γίνει απο τότε. Αυτό το Κύρηγμα μιλάει για τον βασανισμό των πνευμάτων. Οι Δαίμονες ΔΕΝ είναι πια παγιδευμένοι. Πέντε Ιερείς του Σατανά έκαναν ενεργειακές εργασίες με κάθε έναν απο τους Δαίμονες και ένωσαν τις ψυχές τους με τις δικές τους σε περίοδο τεσσάρων μηνών. Ανακαλύψαμε ότι οι Δαίμονες τις Γοητείας [Goetia] δεν είναι τέρατα, αλλά σημαντικοί και δημοφιλείς Θεοί, εκ των οποίων πολλοί είναι Αιγύπτιοι. Οποιοσδήποτε είναι αρκετά ανόητος ώστε να καλέσει έναν Δαίμονα χρησημοποιώντας τις μεθόδους της σολωμονικής και άλλων γελοίων βιβλίων, θα ξαφνιαστεί πολύ άσχημα από την πραγματικότητα.

Υπάρχουν πολλά γραπτά σκουπίδια που γεμίζουν τα βιβλιοπωλεία σχετικά με τον αποκρυφισμό και τη μαγεία. Πολλές «εσωτερικές» θεωρείες δεν είναι τίποτα παραπάνω απο χριστιανικές δοξασίες προν τους αγγέλους του γιαχβέ, χρήση χριστιανικών συμβόλων και εβραικών και εξάσκηση στο να εκμεταλλεύονται πνεύματα.

Διάβασα ένα απο αυτά τα βιβλία για τις επικλήσεις Δαιμόνων της Γοητείας. Για προετοιμασία στο να «Καλέσουμε έναν Δαίμονα» ο συγγραφέας εμβαθύνει λες και είναι ζήτημα ζωής και θανάτου (μιας και ο ίδιος δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας βασανιστής), όλες τις καθημερινές τελετές στον γιαχβέ, προσευχές στον γιαχβέ, ειδικές δίαιτες, σεξουαλική αποκοπή και «καθαρισμό» με νερό. Επιπροσθέτως, αυτός που επικαλείται τον Δαίμονα είναι τόσο φοβισμένος που καταφεύγει στο να τον βασανίσει.

Μετά τις απαρίθμητες προσπάθειες του Βασανιστή, ο Δαίμονας εμφανίζεται μερικούς μήνες αργότερα και κραυγάζει, τρομάζοντας το ανόητο σκατό αυτού που τον κάλεσε και της συνοδού του. «Ηλίθιοι» φώναξε ο Δαίμονας. Ο συγγραφέας είναι τόσο ηλίθιος και πνευματικά νυχτωμένος που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο Δαίμονας παίζει μαζί του, ο πνευματικός βασανιστής συγγραφέας τρέμει μέσα στον κύκλο του μαζί με τη συνοδό του.

Αυτό το βιβλίο έχει περιεχόμενο γεμάτο απειλές και ο συγγραφέας μετά απο πολλές συναντήσεις είχε την ξεδιαντροπιά να απαιτήσει οικονομική βοήθεια. Ο Δαίμονας απαντά πως «Δεν μπορεί να έρθει» και οτι «δεν έχει δύναμη πάνω στην οικονομία αυτή την εποχή». Όλες αυτές οι απαντήσεις ήταν ψέμματα και απλά χαμμένη ενέργεια. Ο συγγραφέας έγραψε πως «αυτό του πήρε τα πάντα» και πως «τον γέρασε ψυχολογικά, εγκεφαλικά και σωματικά». Πήρε αυτό που του άξιζε! Αυτοί οι ηλίθιοι δεν σταματάνε να σκεφτούν οτι μόλις πεθάνεις δεν έχει κύκλους να σε προστατεύουν μιας και η ψυχή βγαίνει απο το σώμα για πάντα. Το να κάνεις τους Δαίμονες εχθρούς που θα σε περιμένουν είναι αυτοκτονία. Η ενέργεια ενός ανθρώπου δεν είναι τίποτα μπροστά στην ενέργεια ενός Δαίμονα. Γνωρίζω επειδή έχω βάλει μέσα στο σώμα μου σε τελετές και πνεύματα ανθρώπων αλλά και Δαιμόνων.

Όταν πάμε στον Σατανά με καθαρή καρδιά (πλήρη ειλικρίνεια), ανταμοιβόμαστε με γνώση και πνευματική σοφία που ελάχιστοι έχουν και θα αποκτήσουν ποτέ. Οι Δαίμονες εμφανίζονταν στον βωμό μου. Μου μιλούσαν πολλές φορές και μου έδιναν συμβουλές και υποστήριξη πολύ συχνά. Έρχονταν σε εμένα. Δεν χρειαζόταν να ρωτήσω και ειδικά σχετικά με χρήματα. Δεν θυμάμαι πόσες φορές έπεσα πάνω σε λεφτά στο δρόμο. Δεν έχω μείνει ποτέ χωρίς χρήματα. Είναι πολυ θεραπευτικό επίσης να ξέρω πως έχω πραγματικούς πνευματικούς φίλους που με προσέχουν. Θα είμαι πολύ ευτυχισμένη να τους γνωρίσω όταν θα έρθει ο θάνατός μου. Πάντα φέρομαι στους Δαίμονες με υπέρτατο σεβασμό και πάντα προσπαθώ να δώσω κάτι πίσω ως δώρο.

Στη σχέση μου με τον Πατέρα Σατανά συνάντησα ότι ένα απο τα πιο σημαντικά πράγματα για αυτόν είναι η τιμή. Ο Σατανάς σιχαίνεται τους υποκριτές, τους ψεύτες, τα αδύναμα παιδαρέλια και τους ανθρώπους που η λέξεις τους ποτέ δεν είναι καλές. Ο Σατανάς δίνει σημασία στην αφοσίωση και πάνω απ’όλα στην ειλικρίνεια. Κάνεις μια υπόσχεση στον Πατέρα Σατανά και θα σε φέρει ως το τέλος, κρατώντας και το δικό του μέρος της συμφωνίας ως εκεί.

Ήμουν έκπληκτη που οι Δαίμονες φίλοι, που ποτέ δεν συνάντησα ή κάλεσα, μου πρόσφεραν βοήθεια όταν είχα προβλήματα. Ο Andras [Άνδρας], που είναι φημησμένος πως σκοτώνει αυτούς που προσπαθούν να τον καλέσουν, μου εμφανίστηκε και μου πρόσφερε βοήθεια. Ο λόγος που ήταν νευριασμένος ήταν η απέραντη ασέβεια και το πνευματικό μαρτύριο που αυτός και άλλοι Δαίμονες υπέστησαν για αιώνες λόγων κάποιων ηλιθίων, όπως ο συγγραφέας του παραπάνω βιβλίου.

Και δεν είναι μόνο αυτό σχετικά με τα βασανιστήρια απέναντι στους Δαίμονες. Στα χέρια αυτού του ηλίθιου και άλλων του τύπου του, αυτοί οι βασανιστές συνέχισαν να βασανίζουν και άλλα όντα όπως αυτά που είναι υπεύθυνα για τα στοιχεία της φύσης, φαντάσματα και άλλα στρικά όντα. Αυτοί οι «μάγοι» είναι μισητοί παντού και στον θάνατο, όπως και στην μετενσαρκωσή τους, θα το πληρώσουν ακριβά.

Ο Σατανισμός είναι ο μόνος πραγματικός δρόμος του πνεύματος. Τελειώνοντας θα ήθελα να προσθέσω, δεν υπάρχει ανάγκη για σύνεργα ΕΚΤΟΣ απο αυτά που χρησημοποιούμε καθαρά για να δείξουμε σεβασμό, όπως τα αρωματικά για να γλυκαθεί ο αέρας, τα κεριά και τα σχετικά. Πάντα κάνω μπάνιο πριν από τελετές στον Σατανά λόγω σεβασμού και φοράω μια καθαρό χιτώνα.

Οι Δαίμονες δεν θέλουν καμία ειδική «άδεια για να φύγουν». Αυτό είναι προσβλητικό όσο και οι κύκλοι προστασίας. Είμαστε Σατανιστές, οι Δαίμονες είναι φίλοι μας. Μην το ξεχνάτε αυτό!

–Αρχιέρεια Maxine Dietrich


Πηγές:

Επίκληση Δαίμονων Γοητέιας : Στο βιβλίο «The Magician’s Workbook Volume 2» απο τον Steve Savedow 1999. Ο συγγραφέας γράφει την εμπειρία του αφότου Κάλεσε την Δαίμονα Bim/Bune (Μπούν). Η Bune είναι πολύ φιλική και βοηθάει εξαιρετικά, αρκεί να έχουμε τον στοιχειώδη σεβασμό και να την καλέσουμε μέσω του Σατανά. Το άσχημο πράγμα είναι πως αυτοί οι Δαίμονες ειναι πολύ φιλικά όντα και έχουν βασανιστεί υπερβολικά για αιώνες υπο την καθοδήγηση των εξωγήινων «αγγέλων» και των συνεταίρων τους που δουλεύουν για τον ψευτο-γιαχβέ, ο οποίος βρίσκεται πίσω απο τους «μάγους» της δεξιάς ατραπού.


Επιστροφή στη σελίδα Κυρήγματα

5 thoughts on “Κατάχρηση Πνευμάτων

  • Ο χριστιανικός θεός είναι μια σκεπτομορφή και οι λεγόμενοι άγγελοι είναι υπαρκτές οντότητες οι οποίες έχουν βλαβερές προθέσεις. Αναφέρονται συνήθως ως ψεύτικες υπάρξεις εφόσον δεν είναι αυτό το οποίο ο κόσμος πιστεύει ότι είναι.

   Μου αρέσει!

  • Δεν γνωρίζουμε κάτι τέτοιο. Συνήθως ο στόχος μας είναι να ενδυναμωθούμε και να προστατευτούμε.

   Όταν ασχολούμαστε με μάχη ενάντια στον εχθρό, φροντίζουμε να μοιράσουμε γνώση, να καταρρίψουμε σκεπτομορφές του εχθρού (όπως οι αντιστροφές της τορά) και όχι να ασχοληθούμε με μεμωνομένες οντότητες.

   Εάν νιώθετε όμως ότι έχετε κάποιον τέτοιο σκοπό, συμβουλευθείτε τους Δαίμονες.

   Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s