Χαρούμενο Ιμπόλκ + Νέος Ιστότοπος και Τελετή

Από την Αρχιέρεια Shannon, στις 3 Φεβρουαρίου 2019.

Η φωτιά είναι δημιουργία, δύναμη, ζωηρότητα και ο παλμός της ζωής. Είναι αντιπροσωπευτικό από την άθραυστη ουσία του Σατανά μέσα μας.

Χαρούμενο Ιμπόλκ πολύτιμη Σατανική οικογένεια.

Ήθελα να ανακοινώσω ότι έχουμε φτιάξει έναν ιστότοπο για μέλη της Μαύρης φυλής. Είναι ένας απλός ιστότοπος, αλλά θα υπηρετήσει τον σκοπό του.

blacksforsatan.com [στα αγγλικά]

Έχει συγκεντρωμένες παλαιά κυρήγματα και άρθρα και μερικά καινούρια φυσικά. Σκοπεύω να το ανανεώνω τακτικά καθώς θέλω να προσθέσω κι άλλα πράγματα σε αυτό. Υπάρχουν σύνδεσμοι για τον ιστότοπο του JoyOfSatan και άλλα μερικά. Θέλω να ευχαριστήσω το ιερατείο και άλλους σατανικούς πολεμιστές που με ενέπνευσαν και μοιράστηκαν μαζί μου θαυμάσιες πληροφορίες και τις έχω συμπεριλάβει στον ιστότοπο.

Παρακαλώ χρησιμοποιήστε τον και μοιραστείτε τον με άλλους, ακόμα και εάν δεν είσαστε Μαύροι, θα βοηθήσει με πολλούς τρόπους τους Μαύρους Εθνικούς που ψάχνουν απαντήσεις. Ελπίζω ο ιστότοπός μου να είναι μια πηγή υλικού μελέτης για αυτούς.

Το Ιμπόλκ είναι σχεδόν 24 ώρες μακριά για το Βόρειο Ημισφαίριο και εκτός από τις Αντιστροφές Τορά που θα κάνουμε, ήθελα να ενθαρρύνω όλα τα Μαύρα μέλη να αυξήσουν τις ενέργειές τους για τις επόμενες δύο ημέρες και ξεκινώντας αύριο βράδυ (ακόμα κι αν είσαστε κάτω από τον ισημερινό) και να την προγραμματίσετε να αφυπνίσει και να φέρει τους Μαύρους Εθνικούς στον Σατανά και στον ιστότοπο του JoyOfSatan. Έχω τιμήσει τους Θεούς να μας βοηθήσουν σε αυτόν τον σκοπό. Για να βεβαιώσουμε ότι οι ενέργειές μας θα κατευθυνθούν στους Μαύρους Εθνικούς που είναι ανοιχτοί και έχουν «σατανικές/παγανιστικές ψυχές».

Επιτέλους έχουμε μια ευκαιρία τώρα, σας παρακάλω, να την αξιοποιήσουμε. Κάντε το για τους Θεούς μας που ποτέ δεν έχουν σταματήσει να προσπαθούν εδώ και αιώνες. Χρειάζεται να αφυπνίσουμε περισσότερους Μαύρους στην ομορφιά και τη σωτηρία του Σατανά.

Αυξήστε τις ενέργειές σας μέσω των ρούνων (ο ρούνος Ουρούζ ειδικά) ή μετά από γιόγκα– όπως προτιμάτε. Προγραμματίστε την να αφυπνίσει τους Μαύρους Εθνικούς και επικαλεστείτε τους Δαίμονες θεούς να κατευθύνουν την ενέργεια εάν επιθυμείτε.

Για τα μέλη των άλλων φυλών, γιορτάστε με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμείτε με τις Αντιστροφές Τορά και μια τελετή αφύπνισης Εθνικών για τις φυλές σας. Να εκμεταλλευτείτε σίγουρα αυτή τη γιορτή. Είναι η αγαπημένη μου. Η Σελήνη θα είναι στον Υδροχόο οπότε τείναι ακόμα πιο ωφέλιμη για την αφύπνιση της ανθρωπότητας και σχετικούς σκοπούς.

Και πάλι, Χαρούμενο Ιμπόλκ σε Όλους ❤


Επιστροφή στη σελίδα Κυρήγματα

Σχολιάστε