Η Εβραϊκή Καμπάλα, Μέρος 1ο

Από την Αρχιέρεια Maxine Dietrich, στις 9 Μαρτίου 2017.

Όταν οι Εβραίοι μολύνουν μια χώρα, παίρνουν τον έλεγχο της κυβέρνησης, τα νομικά συστήματα, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και ειδικά αυτά που διδάσκονται στα βιβλία, τα ΜΜΕ, τον ιατρικό τομέα και όλες τις κρίσιμες θέσεις.

Αυτό που ήταν και παραμένει να είναι ακόμα πιο σημαντικό από όλα τα παραπάνω είναι η ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Τα πνευματικά πιστεύω και τις πρακτικές των Εθνικών (μη-εβραίων) από οτιδήποτε περιοχή μολύνουν οι Εβραίοι. Η πνευματική γνώση αφαιρείται και οι πνευματικοί ηγέτες, όπως οι Παγανιστές Ιερείς επιτίθονται, βασανίζονται και δολοφονούνται μαζικά.

Δεδομένου του πόσο πονηροί και έξυπνοι είναι οι Εβραίοι στην εκμετάλλευση και τη χειραγώγηση, χρησιμοποίησαν τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους για να εκτελέσουν τα σχέδια της μαζική δολοφονίας των Παγανιστών και την καταστροφή των Παγανιστικών βιβλιοθηκών, ναών και κειμηλίων. Σφετερίζοντας όλη την πνευματική γνώση και αφαιρώντας την από τον πληθυσμό, οι Εβραίοι έχουν μεγάλο έλεγχο στον κόσμο εδώ και αιώνες. Οταν ο πληθυσμός δεν έχει γνώση για την πνευματικότητα/απόκρυφα, μπορούν να χειραγωγηθούν από όποιον έχει αυτή τη γνώση με όποιον τρόπο αυτός επιθυμεί.

Επίσης θέλω να προσθέσω ότι οι Εβραίοι, όντας η παρασιτική φυλή που είναι, έχουν χρησιμοποιήσει βάναυσα και έχουν εκμεταλλευτεί ακόμα και την ίδια τους τη φυλή, και για δύναμη και για κέρδος. Υπάρχουν πολλοί Εβραίοι, ειδικά στα κατώτερα επίπεδα που πιστεύουν τις ίδιες ανοησίες που πιστεύουν και οι Χριστιανοί, όπως το ότι ο ΓΧΒΧ είναι ένα πραγματικό όν και άλλες ασυναρτησίες.

Οι Εβραίοι έχουν ξαναγράψει την ιστορία και έχουν πάρει τη θέση του Θεού. Εχω γράψει πάρα πολλά άρθρα σχετικά με αυτό. Τώρα, μπορούμε να παρατηρήσουμε προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αυτό. Η «καμπάλα» τους είναι εκεί που αποκαλύπτονται πολλά. Για να κατανοήσει κάποιος όμως, θα πρέπει να έχει βαθιά γνώση σχετικά με τους Εβραίους, τα Εβραϊκά, τα απόκρυφα, τις δυνάμεις του μυαλού και της ψυχής (γνωστές ως «μαγεία») και να έχει πρακτική εμπειρία σε αυτές όπως να πραγματοποιήσει πνευματικές λειτουργίες στον φυσικό κόσμο και εξαιρετικά σημαντικό εμπειρία στο διαλογισμό.

Για να μπορέσει κάποιος να κατανοήσει την Εβραϊκή Καμπάλα, το άτομο θα πρέπει να ξέρει συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά και κωδικές λέξεις.

Για παράδειγμα [το ξέρω ότι το έχω επισημάνει ξανά στο παρελθόν], η λέξη «Θεός» είναι μια ΚΩΔΙΚΗ ΛΕΞΗ για:

  1. Τον εαυτό
  2. Τα τσάκρα
  3. Τη «δύναμη» που διαπερνά τα πάντα στο σύμπαν

Το 3ο, η δύναμη που διαπερνά τα πάντα στο σύμπαν αποκαλύπτει γιατί λέγεται ότι ο «Θεός» είναι πανταχού παρών, παντοδύναμος και στα πάντα. Τώρα, αυτή η «δύναμη» είναι που χρησιμοποιούμε στις λειτουργίες μας. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ που αυξάνουμε για να επιτύχουμε τους στόχους μας κτλ. Είναι πανταχού παρούσα στο σύμπαν και μπορεί να αξιοποιηθεί από όσους από εμάς γνωρίζουμε πως να το κάνουμε.

Είναι γεγονός ότι ο Αρχιερέας Hooded Cobra 666 έχει δηλώσει πως σε άλλους κόσμου όπου υπάρχει ευφυής ζωή και υπάρχει υπέρτατη ζωή όπως οι Θεοί μας, η ΕΝΕΡΓΕΙΑ είναι το νόμισμα που χρησιμοποιείται, ΟΧΙ τα χρήματα. Οποιοσδήποτε έχει τη περισσότερη δύναμη έχει τη περισσότερη ενέργεια.

Θέλω να προσθέσω ότι οι εβραίοι ισχυρίζονται ότι τα φωνήεντα της λέξης είναι η ψυχή αυτής της λέξης. Τα φωνήεντα είναι αυτά που δίνουν δύναμη στη λέξη. Για αυτό και παραλείπουν τα φωνήεντα από τα γραπτά Εβραικά.

Δεδομένου ότι είναι αιώνιοι ψεύτες, οι Εβραίοι συγγραφείς τον βιβλίων για την Καμπάλα αντιφάσκουν στα γραπτά τους.

Η Εβραϊκή Καμπάλα, όπως και το Ταλμούδ, είναι ένας σχολιασμός για την Τορά τους. Οι Εβραίοι στην κορυφή γνωρίζουν ότι ο ΓΧΒΧ δεν είναι πραγματικό όν, αλλά στην πραγματικότητα είναι λέξεις κλειδιά για τον εαυτό, τα τσάκρα και τη δύναμη. Εδώ και αιώνες, κρατούσαν αυτή τη γνώση μυστική, ενώ χρησιμοποιούσαν τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους για να καταστρέψουν τους Εθνικούς που είχαν αυτή τη γνώση. Τώρα, στη σύγχρονη εποχή με τις εύκολα διαθέσιμες πληροφορίες για τα απόκρυφα, τις λειτουργίες του μυαλού και της ψυχής σε πολλές Δυτικές χώρες, οι Εθνικοί και πάλι ανακτούν κάποια από τη χαμένη πνευματική τους γνώση. Οι Εβραίοι εργάζονται ταυτόχρονα για να ανακτήσουν τον έλεγχο και να το καταστρέψουν κι αυτό.

Έχουν πραγματικά μολύνει αυτή τη περιοχή. Οι άνθρωποι αναγκάζονται να χρησιμοποιούν τα Εβραϊκά γράμματα, τους αηδιαστικούς αγγέλους που μισούν την ανθρωπότητα και άλλες Εβραϊκές αηδίες μαζί με τη πλύση εγκεφάλου όπως οι παπαριές του «τρίπτυχου νόμου». Όπως ανέφερα και παραπάνω, μολύνουν και παίρνουν τον έλεγχο των σημαντικότερων θέσεων και λειτουργούν προς το στόχο τους για να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα. Η «μαγεία» και ο μυστικισμός είναι εκεί που προωθούν την Καμπάλα τους στον πληθυσμό στη σύγχρονη εποχή. Είναι σε όλα τα σημεία. Έτσι παίρνουν τον έλεγχο. Απόκρυφες ομάδες όπως η «Ερμητική Τάξη της Χρυσής Αυγής» [καμία σχέση με το ελληνικό κόμμα] και άλλες, χρησιμοποιούν διαρκώς τις Εβραϊκές αηδίες.

Επιστρέφοντας στην Καμπάλα των Εβραίων. Με το πέρασμα των αιώνων, οι ραββίνοι είχαν μυστικά διδάγματα που αφορούσαν τη χρήση των λειτουργιών του μυαλού και από εκεί αποκαλύπτεται πως η βίβλος χρησιμοποιείται για το δικό τους όφελος και ανάπτυξη.

Τώρα, αυτό είναι προφανές… ο «Θεός» δημιούργησε τον ουρανό και τη γη σε 7 ημέρες. Ο Θεός είπε «Και εγένετο φως». «Εν αρχή ήν ο λόγος». Το τελευταίο έχει κλαπεί από τον Αιγυπτιακό Θεό Θωθ.

Οκ. Τώρα για όλους εδώ που είναι εξοικειωμένοι με τη μαγεία και τις λειτουργίες του μυαλού και της ψυχής, αυτό μεταφράζεται σε:

Ο «Θεός», δηλαδή ΕΣΕΙΣ [ο εαυτός], δημιούργησε [χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες τους μυαλού πραγματοποίησε] χρησιμοποιώντας τα 7 τσάκρα.

Ο «Θεός» είπε «Και εγένετο φως». Το φως είναι η παγκόσμια δύναμη που είναι ενέργεια και χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει. Τα χρώματα είναι στο εύρος του φωτός και επίσης χρησιμοποιούνται με αυτή την έννοια.

«Εν αρχή ήν ο λόγος», σημαίνει μέσω μάντρα, παραδοχών, δονήσεων· αυτό προστίθεται σε μια λειτουργία και την ενισχύει και προκαλεί την υλοποίησή της στον υλικό κόσμο.

Οι Εβραίοι στην κορυφή γνωρίζουν ότι ο ΓΧΒΧ δεν είναι πραγματικός. Είναι μια λέξη ισχύος για αυτούς και αμφισβητώ σοβαρά εάν η λέξη ΓΧΒΧ είναι όντως η σωστή λέξη. Λένε συνεχώς ψέματα και κρύβουν πράγματα. Όπως και να έχει, διοχετεύει δύναμη σε αυτούς μέσω της πίστης αυτών που έχουν παραπλανηθεί, καθώς δημιουργεί τον κατάλληλο υποσυνείδητο σύνδεσμο.

Το Εβραϊκό γράμμα, το πρώτο γράμμα του αλφάβητού τους, Άλεφ, δεν προφέρεται. Θέλω να προσθέσω εδώ ότι ολόκληρο το Εβραϊκό αλφάβητο έχει εμποτιστεί με δύναμη. Αυτός είναι άλλος ένας λόγος που η βίβλος έχει την επιρροή που έχει. Οι άνθρωποι βρίσκονται κάτω από ένα ισχυρό μαγικό, ανεξάρτητα από την γλώσσα στην οποία είναι μεταφρασμένη η βίβλος. Η αυθεντική Εβραϊκή βίβλος διατηρεί τη δύναμη. Για αυτούς που είσαστε καινούριοι, έπρεπε να μάθω αρκετά Εβραϊκά για να γράψω τις Αντιστροφές της Τορά και για αυτό γνωρίζω για αυτά. Το άλεφ λοιπόν, δεν προφέρεται. Μεταφράζεται με το κενό. Συνήθως μεταφράζεται σε «Στην αρχή…». Πριν κάποιος ξεκινήσει μια λειτουργία, δεν υπάρχει τίποτα. Μετά ο «Θεός» δημιουργεί… Όλα αυτά είναι άκρως μυστικά διδάγματα. «Τορά ΧαΣοντ, Σίτρέι Τορά, Ραζέι Τορά»… Η Καμπάλα είναι η «μυστική Τορά».

Παλαιότερα, η μελέτη της Καμπάλα ήταν περιορισμένη σε άνδρες Εβραίου πάνω από την ηλικία των 40. Ο λόγος για αυτό ήταν ότι ήταν ένα αυστηρό μυστικό και δινόταν σε έναν Εβραίο που ήταν αφοσιωμένος στον Ιουδαισμό για αρκετό καιρό και ήταν άξιος εμπιστοσύνης για να μάθει τα μυστικά τους. Δεδομένου ότι οι Εβραίοι είναι μια εξωγήινη φυλή και μια εξωγήινη ψυχή που εφάρμόζει κλεμμένη γνώση και πρακτικές [τις οποίες έχουν διαστρεβλώσει], αυτό συνετέλεσε σε συγκεκριμένα παθήματα όπως τρέλλα, ψυχολογικές ανισορροπίες και άλλους «κινδύνους» που συναντούν πολλοί όταν εφαρμόζουν τις πρακτικές που περιγράφονται στα Καμπαλιστικά κείμενά τους.

Οι Εβραίοι επίσης δηλώνουν ότι η Τορά, «Τορά Κ’ντουμάχ» προηγείται της δημιουργίας. Οι Εβραίοι δημιούργησαν την Τορά. Δηλώνουν ότι κάθε γράμμα της Τορά έχει εμποτιστεί με φως, που σημαίνει ότι κάθε γράμμα έχει ενδυναμωθεί. Αυτό δεν είναι έργο κάποιου «Θεού» όπως πολλοί παραπλανημένοι πιστεύουν σχετικά με τη βίβλο. Ολα έγιναν από ανθρώπινα όντα που είχαν εσωτερική γνώση. Με το «προηγείται της δημιουργίας» αποκαλύπτει ότι οι Εβραίοι χρησιμοποιούν αυτές τις αηδία ως τα θεμέλια των λειτουργιών τους. Με άλλα λόγια, όπως έγραψα στο άρθρο για την 11η Σεπτεμβρίου και σε άλλα άρθρα, υπάρχουν πολλοί στίχοι για αυτό στην Τορά τους που χρησιμοποιούν για να προκαλέσουν συγκεκριμένα συμβάντα στον υλικό κόσμο, να καταριούνται τους εχθρούς τους και άλλα. Αυτός είναι ο λόγος που αντιμαχόμαστε με τις Τελετουργίες Αντιστροφής της Τορά.

Τα πάντα με τις αηδίες τους είναι ένας υποσυνείδητος σύνδεσμος, όπως τα 5 βιβλία του Μωησή [Πεντάτευχος], η Τορά. Αυτό συνδέεται στα πέντε στοιχεία της ανθρώπινης ψυχής. Επίσης, βιβλία όπως το Δευτερονόμιο και το Λευίτικον είναι γεμάτα με συγκεκριμένες οδηγίες για αιματοθυσίες, ακόμα και ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ. Επιπροσθέτως στις έκδηλες αναφορές σχετικά με τις αιματοθυσίες [που έχουν ανάγκη οι παρασιτικές οντότητες για να ευημερήσουν], οι μαζικές δολοφονίες που εκτελούνται από τις περιπλανόμενες Εβραικές φυλές που επιτίθονται σε κράτη Εθνικών με τη βοήθεια του «Θεού» τους [που η Τορά τους ή η παλαιά διαθήκη είναι γεμάτη με αυτά], είναι επίσης μαζικές αιματοθυσίες.

Οι Εβραίοι γνώστες πάντα ήξεραν, καθώς σφετερίζονταν από τους Παγανιστές, πως οι λέξεις και η γλώσσα είναι τα θεμέλια των πνευματικών λειτουργιών.

Θυμάμαι που διάβαζα πριν λίγο καιρό, ένας Ινδός [Εθνικός] λέκτορας παρενοχλούταν από ένα μέλος του κοινού στο οποίο απευθυνόταν. Ο ταραξίας χλεύαζε ανοιχτά τους ισχυρισμούς του Ινδού λέκτορα σχετικά με την ισχύ που έχουν οι λέξεις. Ο Ινδός λέκτορας αποκάλεσε τον ταραξία έναν γαμημένο μπάσταρδο μπροστά σε όλους. Ο ταραξίας τρελάθηκε με την προσβολή και εξοργίστηκε. Τότε ο Ινδός αποκρίθηκε: «τώρα, πες μου ότι οι λέξεις δεν έχουν καμία δύναμη…»

Οι Καμπαλιστικοί Εβραίοι διαλογίζονται στα Εβραϊκά γράμματα της Τορά τους, που θεωρούν ότι είναι αρκετά ισχυρή. Όπως ανέφερα και πριν, καθένα από αυτά τα γράμματα έχει εμποτιστεί με δύναμη, όχι μόνο σκοπίμως από τους Εβραίους, αλλά και από τα χριστιανικά και ισλαμικά προγράμματα. Είναι λυπηρό γεγονός που αυτές οι παπαριές έχουν μολύνει και συγκεκριμένα δόγματα Σατανισμού. Αυτό έχει σαπίσει τον Σατανισμό από μέσα. Συγκεκριμένα δόγματα Σατανισμού επιτρέπουν Εβραίους. Οι Εβραίοι φέρνουν και τις παπαριές μαζί τους, όπως έκαναν οι Ρότσιλντ όταν τους δέχτηκαν στον Ελευθεροτεκτονισμό και πριν προλάβετε να το καταλάβετε, ο Σατανάς θεωρείται μόνο ως «αρχέτυπο» και όλα στρέφονται προς τους Εβραϊκούς σκοπούς.

Σύμφωνα με τον Καμπαλιστή Γιτσχάκ Σαγκί Ναχόρ [Yitzkhak Sagi Nahor] από την Προβηγκία, η γραπτή Τορά είναι η «Λευκή φωτιά» και η προφορική Τορά είναι η «Μαύρη φωτιά». Αυτή η «Μαύρη Φωτιά» είναι η προφορά των Εβραϊκών λέξεων ισχύος, σαν ένα μάντρα. Απευθείας μέσα από τη γαμημένη Τορά.

Για να μπορέσει να συνεχιστεί και να ευδοκιμήσει αυτό το μαγικό, θα πρέπει να υπάρχει αναλφαβητισμός και μαζική αποχαύνωση.

Δεδομένης της έκτασης αυτών των πληροφοριών, θα σταματήσω το πρώτο μέρος εδώ. Θα γράψω περισσότερα για αυτό σε ξεχωριστά κομμάτια.

Αρχιέρεια Maxine Dietrich
www.joyofsatan.com


Επιστροφή στη σελίδα Εκθέτοντας τον Εχθρό

Σχολιάστε