Το Πραγματικό Ολοκαύτωμα

Το ΨΕΥΤΙΚΟ ολοκαύτωμα των «έξι εκατομυρίων» λειτουργεί ως αντιπερισπασμός και μια κάλυψη για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έγιναν υπό τον Εβραϊκό κομμουνισμό. Σχεδόν όλοι έχουν ακούσει για το «Αουσβιτς» [Auschwitz], αλλά πόσοι έχουν ακούσει για τις βαναυσότητες που έγιναν κατώ των Εθνικών [μη-εβραίων] της Κολιμά [Kolyma], το πιο διαβόητο Γκουλάγκ στρατόπεδο καταναγκαστικής εργασίας, που λειτουργούσε και διοικούταν από Εβραίους στη βορειοανατολική Σιβηρία; Ή τη συστηματική γενοκτονία των Ουκρανών που διαπράχτηκε από τον Εβραϊκό κομμουνισμό; Το Γολοντομόρ [Λοιμός/Γενοκτονία της Ουκρανίας το 1932-33] που διαπράχτηκε από την ελεγχόμενη από Εβραίους Ε.Σ.Σ.Δ.

«Ο Χίτλερ δεν θα κάνει πόλεμο, αλλά θα αναγκαστεί να κάνει πόλεμο, όχι αυτό το έτος αλλά αργότερα…» –Έμιλ Λούντβιχ [Εβραίος], Les Annales, Ιούνιος 1934

«Κατέχουμε αρκετές εκατοντάδες πυρηνικές κεφαλές και πυραύλους που μπορούμε να εκτοξεύσουμε σε στόχους σε όλες τις κατευθύνσεις, ακόμα και στη Ρώμη. Οι περισσότερες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες είναι στόχοι της αεροπορίας μας. Επιτρέψτε μου να αναφέρω τα λεγόμενα του Στρατηγού Μοσέ Νταγιάν [Moshe Dayan]: ‘Το Ισραήλ θα πρέπει να είναι σαν ένα τρελό σκυλί, τόσο επικίνδυνο για να το πειράξεις’. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι απελπιστικό. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε να φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο εάν είναι δυνατόν. Οι ένοπλες δυνάμεις μας, παρόλα αυτά, δεν είναι η 13η δυνατότερη στον κόσμο, αλλά δεύτερη ή τρίτη. Έχουμε την ικανότητα να πάρουμε όλο τον κόσμο μαζί μας. Και σας διαβεβαιώ ότι αυτό θα συμβεί πριν να καταρεύσει το Ισραήλ».
–Μάρτιν βαν Κρέβελντ, Ισραηλινός καθηγητής της στρατιωτικής ιστορίας στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ σε μια συνέντευξη στο Ολανδικό εβδομαδιαίο περιοδικό: Elsevier, 2002, αρ. 17, σελ. 52-53.

«Μπορεί να μη χρειαστεί τελικά να χρησιμοποιήσουμε αυτό το πυρηνικό όπλο στις στρατιωτικές εκστρατείες μας καθώς μόνο και μόνο η απειλή θα καταφέρει να πείσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο να παραδωθεί σε μας».
–Χάιμ Γουάιζμαν [Εβραίος]

«Οι Εβραίοι Κύρηξαν Πόλεμο στη Γερμανία. Πολύ πριν να ξεκινήσει ο πόλεμος, οι Εβραίοι ηγέτες σε παγκόσμιο επίπεδο είχαν δηλώσει ότι οι Εβραίοι σε όλο τον κόσμο ήταν σε πόλεμο με τη Γερμανία και θα αξιοποιούσαν τις οικονομικές, ηθικές και πολιτικές δυνάμεις τους για να καταστρέψουν τον Χίτλερ και τη Ναζιστική Γερμανία. Κύριος ανάμεσα σε όλους αυτούς ήταν ο Χάιμ Γουάιζμαν, ο Σιωνιστικός ηγέτης, που το είχε δηλώσει στις 5 Σεπτεμβρίου 1939. Σε αυτή τη διακύρηξή του υποστηρίχθηκε από τους Εβραίους παγκοσμίως».
–Μπεν Κλάσεν [Εκκλησία του Δημιουργού]

«Έμαθα ότι ο Χίτλερ ΔΕΝ ήθελε μόνο να κατακτήσει τον κόσμο, ή οποιοδήποτε άλλο έθνος, αλλά μόνο να πάρει πίσω τα εδάφη που έχασε η Γερμανία από τη συνθήκη των Βερσαλλιών. Δήλωσε ανοιχτά ότι ήθελε πίσω τα μέρη της Γερμανίας που δόθηκαν στην Πολωνία, Τσεχοσλοβακία κτλ.

«Τα μόνα μέρη στα οποία ‘επιτέθηκε’ ήταν κάποτε μέρη της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, όπως η Πρωσία και η Αυστρία, που κλάπηκαν από τις Βερσαλλίες [όπως βλέπουμε εμείς οι Έλληνες τη Μικρά Ασία και το πάνω μισό της Κύπρου], σίγουρα θα ‘επιτίθομασταν’ σε αυτές τις πόλεις μέχρι να ξαναέρθουν στην κατοχή μας.

«Ίσως το πιο σοκαριστικό που ανακάλυψα, πολύ πριν τον πόλεμο, είναι πόσο αλαζόνες είναι οι Εβραίοι που ισχυρίζονται ότι ο Χίτλερ ‘ξεκίνησε’ τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν πριν καν ξεκινήσει ο πόλεμος, είχαν δημοσιεύσει [το 1941] ένα βιβλίο που λεγόταν ‘Η Γερμανία Πρέπει να Θυσιαστεί’, που κύρησσε την ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ των Γερμανών [πολύ πριν να ειπωθούν τα ψέματα για τους θαλάμους αερίων]»

«Και ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι οι Εβραίοι είχαν καταγράψει τον διαχωρισμό της Γερμανίας σε έναν χάρτη του 1940 κια η γραμμή που είχαν σχεδιάσει σε εκείνο τον χάρτη του 1940 είναι η ίδια γραμμή που τώρα χωρίζει τη Γερμανία!»
[Το παραπάνω γράφτηκε πριν την ένωση της Γερμανίας]

«Όταν επέστρεψα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, πραγματικά πίστευα όλη την προπαγάνδα ότι βοηθούσα τους ‘καλούς’ να νικήσουν τον τελεταίο πόλεμο του κόσμου, τον πόλεμο που θα διαβεβαίωνε ότι δεν θα υπήρχε πλέον τυρανία και ‘επιθετικότητα’. Θυμήθηκα ότι, πρακτικά, ο κόσμος κύρηξε Πόλεμο στη Γερμανία, που επέλασε στην Πρωσία και τη Σιλεσία, τις πρώην Γερμανικές περιοχές που είχαν γίνει Πολωνία. Και ρίσκαρα τη ζωή μου και είδα χιλιάδες να πεθαίνουν για να, όπως μου είπαν, απελευθερώσουμε αυτούς τους ανθρώπους υπό την εξουσία αυτών των τυράνων. Αλλά μετά είδα τους ‘ηγέτες’ μας να ΔΙΝΟΥΝ όλες αυτές τις χώρες που πολεμούσαμε για να ‘απελευθερώσουμε’ στη Σοβιετική Ρωσία. Πίστευα ότι είχα ‘σώσει’ την Τσεχοσλοβακία, τη Πολωνία, την Ουγκαρία, τη Ρουμανία, τη Γιουγκοσλαβία κτλ. Μετά δεν μπορούσα να μην αποδεχτώ ότι όχι μόνο ΔΕΝ σταματήσαμε την τυρανία σε αυτές τις χώρες, αλλά κατάλαβα ότι με τον Β’ Π.Π. βοήθησα στο να παραδώσουμε ένα μεγάλο μέρος του κόσμου στη ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ και τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. Όλες οι χώρες που πήγα να σώσω -ποιος τις είχε μετά τον Β’ Π.Π.- και ποιος τις έχει ΤΩΡΑ; Άρχισα να παρατηρώ, για τη πρώτη φορά, ότι υπήρχε κάτι παράξενο για αυτόν τον πόλεμο υπέρ της ‘ελευθερίας’ που έμπλεξε εμένα και εκατομύρια άλλους σε αυτόν.

«Όποτεδήποτε μια οποιαδήποτε Χώρα έπεφτε στα χέρια των ΑΝΤΙ-Κομμουνιστών, μας λέγανε ότι ήταν ‘τύρανοι και καταπιεστές’ και ότι έπρεπε να πολεμήσουμε για να τους απελευθερώσουμε – και έτσι κάναμε, Γερμανία, Ιταλία και Ιαπωνία. Αλλά όταν μια Χώρα ήταν στα χέρια των Κομμουνιστών, τους ΒΟΗΘΟΥΣΑΜΕ και δεν ακούγαμε τίποτα για ‘τυρανία’. Συγκεκριμένα, αναπολώντας την καριέρα μου στον Β’ Π.Π. έφτασα στο συμπέρασμα ότι ήμουν ένας Βετεράνος του Σοβιετικού Πολέμου. Πολέμησα για να παραδώσω ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη στους Σοβιετικούς. Αυτή η συνειδητοποίηση με οδήγησε στο να αφυπνιστώ πολιτικά για πρώτη φορά. Ξεκίνησα να παρατηρώ τι μπορεί να κρύβεται ΠΙΣΩ από τα πράγματα που διάβαζα στις εφημρίδες και έβλεπα στις ταινίες κτλ.»
–Τζόρτζ Λίνκολν Ρόκγουελ [George Lincoln Rockwell]


Επιστροφή στη σελίδα Εκθέτοντας τον Εχθρό

Σχολιάστε